MAI asigură avion pentru salvarea vieții polițistului lovit de afaceristul turc

MAI asigură avion pentru salvarea vieții polițistului lovit de afaceristul turc

Atârnă de „un fir de păr” viața polițistului Gheorghe Ionescu , agentul de la Brigada Rutieră, lovit cu mașina, pe 2 august, de afaceristul turc Abdullah Atas.

 La București a ajuns David Michael Linton – specialist de elită mondială în Terapie Intensivă, din Israel - adus cu sprijinul financiar al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP). „Domnul vicepremier Gabriel Oprea, ne-a asigurat că, pentru salvarea colegului nostru, Ministerul Afacerilor Interne pune la dispoziție toate mijloacele financiare și materiale”, a explicat președintele SNAP, Iulian Surugiu. În următoarele 48 de ore se va decide transportarea polițistului la Spitalul Universitar Hadassah din Israel. MAI a arătat disponibilitatea de a pune la dispoziție unul dintre cele două avioane aflate în dotarea SMURD.

Soția agentului, Cristina Ionescu, a transmis mulțumiri sincere celor care și-au oferit ajutorul şi mai ales „domnului Harry Lee Moore – reprezentant al Spitalului Hadassah din Israel”. Cristina Ionescu a deschis un cont bancar „pentru toți cei care vor să îsi exprime solidaritatea”:

RO98BRDE410SV41249044100 - RON sau RO94BRDE410SV41249124100 -EUR deschis la BRD.

Ne puteți urmări și pe Google News