Cea mai nebunească idee: Cafenea dedicată animalelor de pluș

Cea mai nebunească idee: Cafenea dedicată animalelor de pluș

Japonia este o țară exotică, plină de „surprize”, cel puțin pentru stilul de viață european. Cel mai bun exemplu de extravaganță: un loc special pentru...animăluțele de pluș

În rândul „ciudățeniilor” nipone se înscriu cafenelele pentru pisici sau căței. Acum, însă, este vorba despre ceva mult mai excentric: un loc unde oamenii își lasă peste noapte animăluțele de pluș.

Accesul oamenilor, interzis

Yawarakan’s Cafe este un loc dedicat exclusiv prietenilor de pluș! Pare incredibil, dar acest loc chiar are succes! Potrivit proprietarului ineditului restaurant, 85% dintre femeile adulte din Japonia au cel puțin o jucărie de pluș, iar 60% dintre ele își decorează patul cu astfel de animale. Dacă oamenii își iubesc prietenii fără viață, atunci...de ce nu i-ar trimite în vacanță? Zis și făcut! A pus ideea în practică și n-a dat greș!

Ne puteți urmări și pe Google News

Localul oferă cazare, masă și distracție! Jucăriile sunt trimise, prin poștă, cu rezervare prealabilă pe mail. Primesc o masă pe cinste - sucuri, omletă de orez, clătite cu gem, cafea - apoi sunt așezate în cerc și li se citesc povești, iar seara sunt duse la culcare. La finalul vacanței primesc suveniruri și un album foto. Prețul este pe măsură: de la 40 de dolari în sus.

Orașul celor singuri

Oricât de nebunească pare această idee, locurile sunt deja rezervate până la final de septembrie!

FOTO: Jucăriile sunt puse în pătuț și învelite, după ce li s-au citit povești! Noapte bună! FOTOGRAFII: WWW.ODDITYCENTRAL.COM

Piața animalelor de pluș este foarte bine dezvoltată în Tokyo. Agenția de turism Unagi Travel oferă excursii exclusiv pentru aceste jucării. Proprietarii le pot trimite într-un tur complet al capitalei nipone, pentru 54 de dolari sau într-o vacanță relaxantă într-o stațiune, pentru 55 de dolari. Animăluțele se întorc din aceste aventuri, cu fotografii și înregistrări video, pentru ca stăpânii să vadă cum și-au petrecut timpul prietenii lor.