CAPTURĂ-RECORD DE DROGURI. Peste 170 de kilograme de HEROINĂ de peste șapte milioane de euro

CAPTURĂ-RECORD DE DROGURI. Peste 170 de kilograme de HEROINĂ de peste șapte milioane de euro

O vastă operațiune anti-drog, desfășurată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare și polițiști de frontieră a condus la capturarea a peste 170 de kilograme de heroină. Drogurile valorează peste șapte milioane de euroși urmau să ajungă la consumatorii din Occident.

Din primele informații, drogurile erau ascunsa într-un rezervor – dublu, modificat,sub un camion cu numere de Vâlcea. Autovehiculul intrase în țară pe la Vama Siret, a fost monitorizat și a fost oprit la Vama Petea, acolo unde s-a organizat flagrantul. Marfa era de proveniență ucraineană, transmite voceatransilvaniei.ro.

Polițiștii de la Crimă Organizată și cei de la Frontieră au muncit mai bine de o oră pentru a scoate drogurile din locul unde erau ascunse. Transportul fusese pus la punct toate detaliile legate de transport şi traficanții au sperat, până în ultima clipă, ca poliţiştii de la Crimă organizată n-o să-l deranjeze.

După capturarea lor, polițiștii au transportat  drogurile cu un elicopter la București.

Ne puteți urmări și pe Google News