Frauda prin telefon, la "Evenimentele zilei"

Frauda prin telefon, la "Evenimentele zilei"

Jurnaliştii şi invitaţii prezenţi în studioul "Evenimentele zilei" vor discuta despre cele mai importante subiecte tratate de cotidianul nostru.

16.30- În studioul amplasat în redacţia EVZ se discută despre tentativele de înşelăciune prin intermediul telefonului mobil, cărora le cad pradă sute de români zilnic.

15.30- Subiectul dezbătut în acest moment este decizia de astăzi a Tribunalului Bucureşti în cazul lui Gigi Becali. Latifundiarul, proaspăt ales europarlamentar, nu poate părăsi Capitala şi judeţul Ilfov.

14.45- Analistul financiar Bogdan Baltazar şi jurnalistul EVZ Teodora Trandafir vorbesc despre programul "Prima Casă". Dacă la începutul acestei luni, oficialii susţineau că se vor acorda credite numai pentru unităţile existente deja în fondul locativ, ieri membrii Executivului au decis să finanţeze şi imobilele aflate în construcţie. Asta include atât ansamblurile rezidenţiale în dezvoltare, cât şi ridicarea caselor în regie proprie.

Ne puteți urmări și pe Google News

14.20- Editorii EVZ discută în acest moment despre arestarea, în West Palm Beach, a fostului director al CFR, Mihai Necolaiciuc. Pe numele său exista un mandat de arestare internaţional, eliberat de Interpol în anul 2006. Arestarea lui Necolaiciuc a avut loc după ce presa din România a relatat despre faptul că românul este suspectat pentru fraudarea, cu milioane de dolari, a CFR-ului.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00.

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.