Manchester United, Barcelona şi Chelsea l-au ofertat pe Ribery

Manchester United, Barcelona şi Chelsea l-au ofertat pe Ribery

Preşedintele clubului german Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, susţine că Manchester United, FC Barcelona şi Chelsea Londra au făcut mai multe oferte pentru mijlocaşul francez Franck Ribery, scrie publicaţia germană Bild.

Ribery este şi în vizorul spaniolilor de la Real Madrid, însă Rummenigge a anunţat că alte trei cluburi europene au început deja cursa de urmărire a francezului în vârstă de 26 de ani.

"Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a întrebat dacă suntem dornici să discutăm despre un transfer, însă am refuzat orice discuţii deoarece nu intenţionăm să îl vindem pe Ribery", a spus fostul internaţional german pentru Bild, adăugând că "Manchester United, Chelsea şi Barcelona au înaintat oferte pentru jucător".

Rummenigge, care nu a dorit să discute despre sumele oferite de cele trei cluburi, s-a arătat îngrijorat faţă de campania de transferuri a lui Real Madrid, care a cheltuit 158 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo şi Kaka.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Aceste sume nu sunt posibile în Germania din cauza înţelegerilor privind licenţa cluburilor, însă în Spania regulile sunt diferite. Avem nevoie de noi reguli în privinţa fairplay-ului finanicar", a precizat conducătorul clubului bavarez.