Becali, supărat că nu are televizor în celulă

Becali, supărat că nu are televizor în celulă

Patronul stelist a fost vizitat în arest de şefa Ligii Naţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului. Becali i-a spus acesteia că este mulţumit de condiţiile oferite în închisoare, dar s-a plâns că nu are televizor. "S-a plâns că este arestat pe nedrept. Este foarte obosit, supărat. A stat până la 5 dimineaţă la instanţă'', a spus Alexandrina Gavrilă, citată de RTV. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis, în această dimineaţă, ca Gigi Becali, împreună cu alte patru persoane învinuite de trei infracţiuni de lipsire de libertate, să fie cercetaţi în stare de arest.

Astfel, instanţa de judecată a decis, după aproape cinci ore de deliberări, prelungirea mandatului de arestare, emis ieri pe numele lui Gigi Becali şi al celorlaltor patru persoane - Cătălin Zmărăndescu, Marius Petrinel Geavela, Nicolae Dumitraşcu, Beciu Dumitru - pe o perioadă de 29 de zile, precizând că aceştia reprezintă un pericol social.

La scurt timp după anunţarea hotărârea instanţei, avocatul lui Gigi Becali, Gheorghe Mateuţ a spus că a declarat recurs, adăugând că decizia de astăzi a fost luată sub presiuni mediatice. Gigi Becali şi ceilalţi inculpaţi au fost transportaţi la sediul Direcţiei de Cercetări Penale Bucureşti.

"M-am lămurit şi cu dumneavoastră, doamna preşedinte", a spus Gigi Becali, după anunţarea deciziei instanţe. Nica se implică în cazul Becali

Ministrul de Interne a precizat, astăzi, că a cerut şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, să verifice dacă în cazul percheziţiei şi al reţinerii lui Gigi Becali s-a procedat conform legii.

"Am vorbit cu şeful Poliţiei Române să se uite cu mare atenţie la acest lucru şi să vadă dacă sunt lucruri care să nu fi fost făcute în conformitate cu legea", a afirmat Dan Nica, citat de Mediafax. Finanţatorul clubului de fotbal Steaua Bucureşti a fost ridicat, ieri dimineaţă, de poliţişti.

În jurul orei 13.00, Becali a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, iar aseară a fost dus, încătuşat, la Judecătoria Sectorului 1. Becali şi alţi cinci bărbaţi sunt acuzaţi de sechestrarea unor persoane care ar fi furat autoturismul finanţatorului clubului Steaua.

Vedeţi pe libertatea.ro filmul şi înregistrarea apelului pentru care este arestat Gigi Becali. ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 15:08

CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News