Român, anchetat în Italia pentru o dispariţie din 1996

Român, anchetat în Italia pentru o dispariţie din 1996

Nicolae I., cetăţean român care a locuit în Peninsulă, cu antecedente de pedofilie, este unul dintre suspecţii în cazul dispariţiei unei feţite, care a avut loc acum 13 ani.

Acesta mai este cunoscut poliţiei italiene dintr-un alt caz, în urma căruia a fost condamnat după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă italiană, relatează publicaţia La Repubblica.

Din 10 august 1996, Angela este căutată de familie şi poliţie. În momentul dispariţiei fata avea 3 ani şi locuia în sudul regiunii Neapole, zonă în care şi românul avea domiciliul, relatează La Repubblica.

În opinia jurnaliştilor italieni, noi indicii au inclus în rândul suspecţilor şi numele românului. Un martor a declarat la acea vreme că a mers în vizită la român, la câteva zile după dispariţie şi a aflat că se întorsese în ţară, însoţit de o nepoţică. Acelaşi martor a mai precizat că pe 10 august 1996 l-a văzut pe autostradă, la volanul unei maşini.

Ne puteți urmări și pe Google News

La sfârşitul anului 1996 poliţia italiană a urmărit acest fir şi a ajuns în casa lui Nicolae I., în care a descoperit materiale pornografice cu minori. În timpul percheziţiei s-au mai găsit şi paşapoarte ale unor copii. Acum, o anchetă a unui post italian de televiziune, sugerează că una dintre piste ar putea conduce poliţia în România, pe urmele lui Nicolae I., mai precizează La Repubblica.