TRANȘAT, AMBALAT în saci și pus în frigider. Om de afaceri din Oravța după 10 zile de la dispariție

TRANȘAT, AMBALAT în saci și pus în frigider. Om de afaceri din Oravța după 10 zile de la dispariție

Trupul unui bărbat de 75 de ani a fost descoperit, ieri, îintr-un imobil din localitatea sârbă Biserica Alba, anunță resita.ro.

Conform autorităților sârbe, s-au găsit bucăti din trupul bărbatului, polițiștii fiind siguri că este vorba de Pavel Anka de 75 de ani din Grabenat, localitate aflată la câtiva kilometri de Varset.

Omul a dispărut pe data de 9 februarie a acestui an, poliția fiind anunțată de fiul victimei care locuiește în Germania.Trupul tranșat era bagat în saci, o parte dintre resturi fiind găsite de polițiști îin frigider. Proprietarul casei este și principalul suspect, el fiind arestat.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc în urma cu nouă zile, iar p parte din cadavru a fost găsit în curtea unde locuiește suspectul. Polițiștii au obținut mandat de percheziție a locuinței după ce au aflat de la un vecin al suspectului că l-a vazut pe bătrân acolo cu cateva ore înainte de dispariție. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„De la primele audieri am observat că Grujičić a dat răspunsuri diferite la întrebări similare. El a fost vizibil nervos, mai ales supărat”, au declarat anchetatorii pentru presa sârbă. 

Polițiștii au avut un șoc când au descoperit în frigider părti  umane ambalate în șase saci.

Pavel Grujicic a declarat în timpul anchetei că ii pare rău ce a făcut și a recunoscut fapta. El a mărturisit că l-a ucis pe bătran cu o lovitură la cap, și apoi l-a ciopârțit cu un topor.

Potrivit martorilor din această anchetă victima și călăul se cunoasteau foartefi cerut banii pe care îi împrumutase în urmă cu câteva luni. Grujicic era căsătorit iar casa în care a fost descoperit cadavrul aparținea părintilor săi care au murit în urmă cu câțiva ani.