TOPURILE ANULUI POLITIC 2014. Vanghelionul din PSD: Cum a început să îl toarne Vanghelie pe Dragnea, după ce a fost exclus din PSD

TOPURILE ANULUI POLITIC 2014. Vanghelionul din PSD: Cum a început să îl toarne Vanghelie pe Dragnea, după ce a fost exclus din PSD

Pentru că a criticat public rezultatele alegerilor prezidențiale obținute de PSD și a cerut demisia liderului social-democrat Liviu Dragnea, Marian Vanghelie a fost exclus din partid. Ulterior, acesta a început un adevărat WikiLeaks, vorbind public despre contractele pe care le-ar avea liderii PSD statul și de interesele din partid.

Liderul PSD, Marian Vanghelie l-a acuzat pe vicepremierul Liviu Dragnea că firma de care-și leaga numele, Tel Drum, ar avea contracte în fiecare comună.

„Vă rog să-l întrebați pe domnul ministru de la Fonduri Europene, Eugen Teodorovici, dacă a primit de la Bruxelles o adresă în care să se înceapă cercetarea penală pe Tel Drum”, a fost declarația făcută de edilul PSD, Marian Vanghelie.

Denumit "NAȘUL" LIVIU DRAGNEA, pe motiv că vicepremierul este nașul celor care dețin  firma Tel Drum, societatea a câștigat  75 de milioane de euro într-un an, din contracte cu statul în 2014, potrivit datelor de pe site-ul public de licitații. Potrivit datelor publice, SC Tel Drum SA a încheiat 27 de contracte în valoare de 333 de milioane de lei. Jumătate din bani provin de la CJ Teleorman. La licitaţii, societatea nu a avut contracandidaţi, aceştia fi ind descalifi caţi din start.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evenimentul zilei vă invită să votaţi "Topurile anului politic 2014". Votaţi mai jos în cele cinci categorii propuse şi aflaţi rezultatele în ediţia de miercuri, 31 decembrie, a Evenimentului zilei.

 

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.