SINGURĂTATEA Prinţului Harry. La 30 de ani, PĂRĂSIT de iubite şi GELOS pe familia Prinţului William

SINGURĂTATEA Prinţului Harry. La 30 de ani, PĂRĂSIT de iubite şi GELOS pe familia Prinţului William

Dacă fratele său, Prinţul William, are o viaţă de familie fericită, fiind căsătorit de trei ani cu Kate Middleton şi fiind amândoi părinţii unui băiat, născut anul trecut, Prinţul William nu se poate lăuda cu aceleaşi realizări.

Spre deosebire William, Harry a fost mereu în atenţia presei tabloide, din pricina scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul timpului. La un pas să împlinească vârsta de 30 de ani, mezinul familiei regale nu dă semne că ar fi pregătit să se aşeze la casa lui. De altfel, recent, Cressida Bones s-a despărţit de acesta şi, deşi relaţia dintre cei doi nu a fost niciodată una foarte stabilă, Prinţul Harry pare să sufere din pricina despărţirii.

Cressida, care este cu un an mai în vârstă decât Harry, s-a plâns apropiaţilor că este sufocată de micul prinţ, care îi trimitea în mod constant mesaje. "Se vede în viitor o actriţă şi simţea că ambiţiile ei vor fi spulberate de maşina regală. Decizia de a nu mai continua relaţia a aparţinut ei, nu lui Harry", a declarat un prieten al tinerei, citat de Daily Mail.

Jurnaliştii britanicii sunt însă de părere că fosta parteneră a lui Harry nu a mai rezistat presiunii de a fi prietena unui membru al familiei regale, nici presiunii unei posibile căsătorii. Despărţirea îi va permite însă să se concetreze mai mult pe cariera ei de actriţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru Prinţul Harry, încetarea relaţiei cu Cressida este dureroasă şi din pricina faptului că nu se află la prima experienţă de acest gen. Chelsy David, în prezent o avocată de succes, cu care prinţul a avut o relaţie timp de şase ani, a decis să se despartă de acesta în anul 2010. Asemeni Cressidei, aceasta nu se simţea pregătită să îmbrăţişeze viaţa într-o familie regală.

Acum, Prinţul Harry se uită la fratele său mai mare, William, al doilea în linia succesiunii la tron, care are o viaţă de familie fericită, fiind căsătorit din anul 2011 cu Kate Middleton. În plus, cei doi au devenit în vara anului trecut părinţii unui băiat.

Presiunea de pe umerii lui Harry este mare şi din pricina faptului că el este văzut că având un rol vital în procesul de schimbare a feţei Casei Regale în faţa presei. O prietenă la umărul celui care este al treilea în linia succesiunii la tron nu ar face decât să crească brandul Casei Regale britanice.