Poveste de iubire UNICĂ. 70 de ani nu au stat despărțiți nicio clipă și au murit aproape în același timp

Poveste de iubire UNICĂ. 70 de ani nu au stat despărțiți nicio clipă și au murit aproape în același timp

După o căsnicie de șapte decenii, Helen și Kenneth Felumlee din Ohio au murit la câteva ore distanță unul de celălalt.

S-au cunoscut în adolescență, iar în 1944 și-au unit destinele. După o viață petrecută împreună și opt copii, soții Felumlee au murit la o distanță de 15 ore.

Pe 12 aprilie, Helen, în vârstă de 92 de ani, a murit, iar a doua zi dimineață, la 15 ore după moartea soției, Kenneth, de 91 de ani, și-a urmat partenera.

Cei doi și-au sărbătorit aniversarea de 70 de ani de căsnicie în luna februarie, iar una dintre fiicele lor, Linda, își amintește cât de mult se iubeau.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Mâncau micul dejun împreună ținându-se de mână”, povestește Linda. ”Știam că odată ce unul dintre ei va pleca dintre noi, celălalt îl va urma în scurt timp”, mai spune femeia.

În 20 februarie 1944, Helen și Kenneth s-au căsătorit într-o ceremonie simplă în Newport, la care au participat numai ei doi.

Kenneth a lucrat ca mecanic la căile ferate, iar mai târziu a devenit poștaș în Nashport. Helen era casnică, îngrijindu-se de casa familiei.

Kenneth a ieșit la pensie în 1983, iar cei doi soți și-au petrecut următorii ani călătorind în toate cele 50 de state din America.

 Helen și Kenneth Felumlee, alături de cei opt copii