Chivu: "Avem nevoie de Mutu"

Chivu: "Avem nevoie de Mutu"

Cristian Chivu, căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, spune că prima reprezentativă are nevoie în continuare de serviciile lui Adrian Mutu.

Cristi Chivu, cel mai bun fotbalist român în 2010, crede că selecţionerul Răzvan Lucescu îl va rechema în cele din urmă la echipa naţională pe Adrian Mutu.

"Adi a avut un an în care nu a putut să facă nimic, în afară de a se antrena. Mi se pare normal că antrenorul naţionalei nu a vorbit despre un jucător suspendat. Până la urmă, a revenit, a jucat şi a dat şi un gol. Dacă evoluţiile lui îl vor convinge pe selecţioner, Răzvan Lucescu nu îl va ignora. Avem nevoie de Mutu, naţionala nu îşi permite să renunţe la un jucător ca el", a spus Chivu pentru Dolce Sport.

Adrian Mutu a fost exclus de la echipa naţională după meciul cu Serbia, 0-5 la Belgrad, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud. Ulterior Mutu a fost găsit dopat şi suspendat timp de 9 luni. El a revenit la Fiorentina şi e văzut de mulţi drept "salvatore della patria" pentru naţionala României.

Ne puteți urmări și pe Google News