FILMUL EVZ: O familie altfel (Look Who's Talking)

FILMUL EVZ: O familie altfel (Look Who's Talking)

"Uite cine vorbeşte" este o comedie spumoasă, primul film în care se aud gândurile unui bebeluş.

Prima parte a seriei (celelalte două vor fi prezentate de postul Acasă TV sâmbătă şi duminică seara, de la 20.30) ne face cunoştinţă cu simpaticul Mickey (a cărui voce e pusă de Bruce Willis).

Mollie (Kirstie Alley), o tânără contabilă, rămâne însărcinată cu şeful ei căsătorit, care refuză să-şi părăsească soţia şi să-şi asume responsabilitatea copilului. Rămasă de una singură, gravida se împrieteneşte cu James (John Travolta), un şofer de taxi care o duce în grabă la spital, atunci când se de-clanşează contracţiile.

Bărbatul se îndrăgosteşte şi de ea, şi de copilul abia născut, care comentează cu sarcasm acţiunea (inclusiv propria-i naştere).

Mollie încearcă să-şi refacă viaţa, dar după două întâlniri eşuate, "îi cere părerea" micului Mickey. Dintre toţi, acesta îl place pe James, care între timp devenise un fel de babysitter pentru băieţel, ataşându- se foarte mult de el. Mai mult, după părerea copilului, James are toate calităţile: ştie să danseze şi să piloteze un avion şi ştie cum s-o facă pe mama să râdă.

Pentru că este tot timpul obosită din cauza îndatoririlor de părinte singur şi încă mai suspină după fostul ei iubit businessman, contabila respinge atenţiile şoferului de taxi. Treptat însă Mollie începe să vadă în James mai mult decât un babysitter.

20.30 - ACASĂ TV

Ne puteți urmări și pe Google News