AC Milan s-a împiedicat de AS Roma

AC Milan s-a împiedicat de AS Roma

În aceeaşi seară în care marea rivală Inter Milano a câştigat finala Campionatului Mondial al Cluburilor de la Abu Dhabi, AC Milan s-a chinuit în Serie A, pe teren propriu, cu AS Roma. Oaspeţii din capitala Italiei au câştigat surprinzător cu 1-0, în urma unui gol marcat de Marco Borriello, jucător împrumutat de AC Milan la Roma.

Gazdele de aseară au în continuare un avantaj de şase puncte în ierarhia din Seria A, însă Juventus Torino, Lazio Roma şi SSC Napoli se pot apropia la doar trei puncte dacă se impun în partidele de astăzi. Inter este la mare distanţă de AC Milan, 13 puncte, însă au două meciuri în minus.

Milan a dominat partida de pe San Siro, însă Zlatan Ibrahimovic a irosit câteva mari ocazii de gol. Reuşita lui Borriello din minutul 69 a fost de ajuns pentro oaspeţi, care au câştigat patru din ultimele cinci confruntări cu AC Milan.

Tot ieri, în Serie A, Cesena a învins Cagliari cu 1-0 şi nu va încheia anul pe ultimul loc în calasament. Singurul gol al meciului a fost marcat de Luis Jimenez în minutul 17.

Ne puteți urmări și pe Google News