Studenţii adună bani pentru copii

Studenţii adună bani pentru copii

Tinerii de la mai multe facultăţi de la Universitatea din Bucureşti au intrat în spiritul Sărbătorilor şi s-au pus pe colectat bani pentru cei mai puţini norocoşi: copiii bolnavi sau orfani.

Acţiunile de colectare de bani a început încă de săptămâna trecută, în Complexul Grozăveşti, unde voluntarii Asociaţiei Studenţilor Biologi, deghizaţi în Moş Crăciun, au bătut din uşă în uşă, pentru a primi donaţii. Banii au mers la micuţii din Casa de Copii "Sfântul Iosif" din Capitală. Tot atunci s-a realizat o proiecţie de film, iar din taxa colectată la intrare se vor cumpăra cadouri pentru copii. Astăzi, Asociaţia Studenţilor Universităţii din Bucureşti vor organiza în Club B52 o petrecere umanitară sub denumirea "Sacul cu Jucării", unde binevoitorii pot dona bani sau jucării pentru copiii din centrele de plasament.

Nici studenţii de la Facultatea de Fizică nu s-au lăsat mai prejos, realizând o seară a colindelor prin care vor să adune daruri pentru copiii din Centrul de Plasament Nr. 7, din localitatea Vidra, judeţul Ilfov. Şi Asociaţia Studenţilor la Istorie "Dacia" (ASID) a desfăşurat proiectul caritabil "Serata de Crăciun", pentru 24 de copii proveniţi din două centre de plasament.

Organizează campanii umanitare şi Asociaţiile Studenţilor de la Limbi Străine, a Studenţilor Chimişti, a Studenţilor în Drept (o seară cu licitaţie "amoroasă" - se va licita compania unor persoane în acea seară), a Studenţilor Geografi şi a Studenţilor Geologi şi Geofizicieni.

Ne puteți urmări și pe Google News