"Îi aşteptăm pe români cu braţele deschise"

"Îi aşteptăm pe români cu braţele deschise"

Aurelio De Laurentiis, preşedintele clubului de fotbal Napoli, le-a cerut fanilor italieni să nu se comporte violent la partida de mâine seară cu Steaua, din ultima etapă a Grupei K din Liga Europa.

Conducătorul napoletanilor a mai ţinut să precizeze că echipa sa va face tot posibilul pentru a câştiga această partidă şi a se califica, astfel, în primăvara europeană.

"Suntem singura echipă italiană care are şanse să depăşească faza grupelor Ligii Europa şi vom da totul pentru a merge mai departe. Trebuie neapărat să învingem Steaua, altă variantă nu avem. Sunt sigur că suporterii noştri ne vor susţine aşa cum numai ei ştiu să o facă. Fac însă un apel la fani să nu creeze incidente, să evite orice fel de confruntare atât pe stadion, cât şi în oraş. Ar fi un dezastru pentru noi ca suporterii să se manifeste violent. Nu suntem în război cu nimeni şi îi aşteptăm pe români cu braţele deschise", a spus Aurelio De Laurentiis.

Partida Napoli - Steaua, din ultima etapă a Grupei K a Ligii Europa, se va disputa mâine seară (ora 22.05, în direct la Pro TV), pe arena "San Paolo". Formaţia din Ghencea trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate în acest joc pentru a se califica în "16-imile" competiţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News