Vladimir Putin a cântat la pian la un eveniment caritabil

Vladimir Putin a cântat la pian la un eveniment caritabil

Premierul rus Vladimir Putin a impresionat audienţa prezentă la un eveniment de caritate organizat ieri, în oraşul Sankt-Petersburg, interpretând la pian melodia "Cu ce începe patria" şi un cântec în engleză, a relatat, astăzi, postul de televiziune Vesti, preluat de Agerpres.

Una dintre prezentatoarele concertului de binefacere s-a apropiat de premier şi l-a rugat să cânte ceva pentru copii, în sprijinul cărora fusese organizat evenimentul. Putin a refuzat să-i facă pe plac, dar prezentatoarea nu s-a lăsat bătută şi a insistat, amintindu-i că la întâlnirea cu spionii ruşi expulzaţi din Statele Unite vara aceasta a intonat cântece patriotice.

"Eu, ca marea majoritate a oamenilor, nu pot nici să cânt, nici să interpretez ceva la vreun instrument, dar îmi place să încerc. Toţi vor trebui să aibă răbdare", a avertizat Putin.

El a interpretat la pian aceeaşi melodie patriotică pe care o cântase şi în prezenţa celor zece agenţi ruşi pe care i-a întâlnit la sfârşitul lunii iulie. De asemenea, acompaniat de o formaţie de jazz, premierul a mai interpretat un cântec în limba engleză.

Concertul caritabil a avut loc la Palatul de Gheaţă din Sankt-Petersburg, iar la eveniment au luat parte actori celebri cum ar fi Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Bellucci, Alain Delon şi Gérard Depardieu.

Vezi video cu Putin cântând la pian.

Ne puteți urmări și pe Google News