Femeile îşi aleg cosmeticele în funcţie de continent. Europencele preferă rujul roşu, iar asiaticele roz

Femeile îşi aleg cosmeticele în funcţie de continent. Europencele preferă rujul roşu, iar asiaticele roz

Femeile îşi aleg culoarea rujului şi în funcţie de continentul pe care locuiesc. Astfel, europencele preferă culoarea roşie, în timp ce în India tendinţa este mai mult către maro, spune Magnus Brannstrom, directorul executiv al companiei suedeze de cosmetice Oriflame. Potrivit lui, femeile din sud-estul Asiei preferă rujul roz.

Din perspectivă mondială, femeile din Europa sunt foarte asemănătoare: au aproape aceeaşi culoare a pielii şi acelaşi stil de viaţă.

Diferenţe mari se observă între europence şi, de exemplu, femeile din Asia sau America Latină şi ca stil de viaţă, dar şi în ceea ce priveşte culoarea pielii, a explicat şeful Oriflame, pentru EVZ.

Una dintre diferenţe este că femeile din America Latină sunt mult mai atente cu mirosurile, cu oferta de parfumuri decât cele din ale zone, a exemplificat Magnus Brannstrom.

În ceea ce priveşte cremele, el spune că în Europa sunt căutate mai mult produse pentru a combate pielea uscată, în timp ce în Asia este viceversa, sunt preferate produsele care le menţin femeilor pielea uscată.

Totodată, europencele doresc produse care să le închidă culoarea pielii, iar asiaticele doresc să o înălbească, adaugă reprezentantul companiei de cosmetice.

Jumătate de milion de clienţi Oriflame în România Având în vedere că fiecare consultant Oriflame din cei 58.000 existenţi în România deserveşte între cinci şi zece clienţi, Brannstrom estimează că Oriflame are între 250.000 şi 500.000 de clienţi în ţara noastră. Iar numărul acestora creşte de la an la an, precizează el.

Ieri, Oriflame a sărbătorit 15 ani de când a intrat pe piaţa din România.

Citiţi şi:

Oriflame şi-ar putea face fabrică în România

Ne puteți urmări și pe Google News