Huliganii ruşi au făcut scandal la Zilina

Huliganii ruşi au făcut scandal la Zilina

Suporterii echipei Spartak Moscova şi-au dat în petec aseară, în Slovacia, înaintea partidei din Liga Campionilor cu MSK Zilina.

Fanii ruşilor au provocat întreruperea meciului la scurt timp după primul fluier al arbitrului olandez Kevin Blom. Huliganii au aruncat cu petarde şi fumigene în teren, iar unii dintre ei chiar au reuşit să pătrundă pe teren. Partida a fost suspendată, iar arbitrul a ameninţat cu suspendarea definitivă a meciului dacă suporterii nu se calmează.

După o serie de evacuări făcute de oamenii de ordine, meciul s-a reluat şi Spartak Moscova a câştigat meciul cu 2-1, revenind în repriza secundă de la 0-1. Furia fanilor moscoviţi poate fi explicată de rezultatele mai slabe obţinute de Spartak în ultima vreme - locul patru în campionatul Rusiei şi ratarea calificării în optimile de finală ale Ligii Campionilor. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p8MuzRdPK5w?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p8MuzRdPK5w?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News