Fie vremea cât de rea, etapa se va disputa!

Fie vremea cât de rea, etapa se va disputa!

Chiar dacă meteorologii au emis ieri cod galben de viscol şi ninsori, oficialii LPF nu iau în calcul amânarea partidelor din runda a 18-a.

Meteorologii au emis ieri cod galben de ploi intense, ninsori şi viscol pentru 14 judeţe din Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea.

În ciuda avertizării meteo, Valentin Alexandru, secretarul general al LPF, susţine că meciurile etapei a 18-a din Liga I la fotbal se vor disputa conform programului.

"Nu am primit nicio solicitare de amânare a vreunei partide, aşa că terminaţi cu prostiile astea, că etapa nu se dispută. Aţi văzut şi la meciurile din Liga Europa ce ninsori au fost, dar tot s-a jucat. Niciun meci nu va fi amânat, decât doar în cazul în care arbitrii şi observatorii vor constata că nu se poate sub nicio formă ca el să se dispute", ne-a spus ieri oficialul LPF.

Din cauza ceţii, avionul care trebuia să-i aducă ieri pe rapidişti la Iaşi a aterizat în oraşul Bacău. De-acolo, giuleştenii şi-au continuat drumul spre Vaslui, unde vor juca mâine, cu autocarul.

Vezi AICI programul etapei a 18-a

Ne puteți urmări și pe Google News