FILMUL EVZ: Eu, Tina Turner

FILMUL EVZ: Eu, Tina Turner

Urmăriţi un film biografic impresionant despre viaţa şi cariera "reginei rock’n’roll".

Considerată "regina muzicii rock’n’roll", Tina Turner, născută la 26 noiembrie 1939 în Nutbush, Tennessee, este cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi scriitoare, câştigătoare a nu mai puţin de opt Premii Grammy. Numele real al celei mai dinamice soliste din întreaga istorie a muzicii este Anna Mae Bullock.

Filmul descrie, extrem de realist, drama primei căsnicii a celebrei cântăreţe alături de muzicianul Ike Turner, cel care a lansat-o.

Deşi apreciată în carieră, în plan personal Tina Turner a fost foarte nefericită alături de Ike, un om violent şi dependent de droguri, a cărui carieră muzicală era în declin. Certurile explozive se finalizau, de multe ori, cu spitalizarea cântăreţei.

Succesul în plan muzical a stimulat-o, şi la aproape 40 de ani Tina îl părăseşte pe Ike şi pleacă cu numai 36 de cenţi în buzunar. Cariera cântăreţei nu se opreşte aici. Este remarcată de Rod Stewart, într-un show la Hotel Ritz, şi e invitată să cânte alături de el piesa "Hot Legs".

Tina Turner avea să demonstreze că nu era doar un star al anilor ’60, ci va rămâne pentru multe decenii în topul industriei muzicale.

23.00 - Kanal D

Ne puteți urmări și pe Google News