Ce face LIVIU DRAGNEA la Scroviștea? Planuri de ULTIMĂ oră pentru rămânerea la PUTERE

Ce face LIVIU DRAGNEA la Scroviștea? Planuri de ULTIMĂ oră pentru rămânerea la PUTERE

Ultima perioadă a fost presărată cu acuzații din interiorul PSD, care au luat forma unei scrisori deschise semnată de Ecaterina Andronescu, în care cere demisia șefului Executivului și a liderului Partidului. Mitingul din 10 august din Piața Victoriei a creat o dezbatere amplă în privința acțiunilor jandarmilor contra manifestanților. În acest context, liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a retras, după violențele din Piața Victoriei, pe domeniul regal de la Scroviștea.

@page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115% } a:link { so-language: zxx }

@page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115% } a:link { so-language: zxx }

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se află în contact permanent cu vicepremierul Paul Stănescu, ministrul de interne Carmen Dan, cu Călin Popescu-Tăriceanu, șeful ALDE, dar și cu liderii importanți din teritoriu ai PSD, cărora le promite funcții noi într-un nou Executiv ce s-ar contura în toamna, scrie PSNews.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vila de la Scorviștea a fost până acum de șefii de stat și invitații acestora dar în prezent este folosită de liderul PSD pentru planificarea strategiilor după protestele din 10 august, dar și pentru a descuraja declarațiile împotriva sa din interiorul partidului, așa cum s-a întamplat în ultimele zile prin scrisorile Ecaterinei Andronescu și Niculae Bădălău.

Potrivit surselor PS News, Liviu Dragnea nu s-a arătat impresionat de mesajul transmis miercuri de Nicolae Bădălău către filialele PSD, dar plănuiește să o excludă pe Ecaterina Andronescu în cadrul CEx-ului PSD. Acesta va fi anunțat în momentul în care Liviu Dragnea va avea siguranța că nu vor exista surprize în interiorul CEx-ului.

Conform informațiilor, liderul PSD dorește o largă remaniere, care va urma să aibă loc în toamnă, cu persoane apropiate acestuia, deși mesajele sale nu mai sunt atât de bine recepționate de liderii din teritoriu după debarcarea lui Mihai Tudose. Dar, pentru a rezolva această problema, Liviu Dragnea le va face concesii liderilor din teritoriu, în special lui Niculae Bădălău din Giurgiu, Adrian Țuțuianu din Dâmbovița și lui Marcel Ciolacu.