LIGA I. Dinamo A CÂȘTIGAT meciul cu CSM Poli Iași, SCANDALUL este uriaș: „A avut două tentative de OMOR”

LIGA I. Dinamo A CÂȘTIGAT meciul cu CSM Poli Iași, SCANDALUL este uriaș: „A avut două tentative de OMOR”

Dinamo a câștigat cu 2-1 confruntarea disputată, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Poli Iași. Oaspeții au contestat arbitrajul lui Sebastian Colțescu.

Dinamo s-a impus, sâmbătă, în Ștefan cel Mare, în partida disputată cu CSM Poli Iași, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul prin Steliano Filip (8), ieșenii au egalat după reușita lui Carlos Platini (41). În repriza a doua, Paul Anton a transformat o lovitură de la 11 metri, dictată de arbitrul Sebastian Colțescu. La această fază, Ionuț Cionica, jucătorul moldovenilor, a fost eliminat pentru că a văzut două cartonașe galbene pentru proteste.

„Parcă a primit ordin. Pot sa spun cu mâna pe inimă că nu l-am impins și nu l-am făcut nesimțit. L-am atins și l-am întrebat cum poate da un asemenea penalty. A avut două tentative de omor (n.r. - suicid). Nu trebuie delegat. Din ce am înțeles, nu prea a fost penalty la faza aceea. Ne lasă fără cuvinte și își bat joc de munca noastră. Într-un minut, ne distruge munca. Nu ne băga în seamă. Din minutul 5 a ținut-o numai așa ”nu mai vorbiți cu mine că vă dau roșu”, a spus Cioinac la Digi Sport.

„O echipă, când e împinsă de la spate, e normal să câștige. Vom încerca să ne așezăm din punct de vedere al declarațiilor. Se lasă de înțeles că e mai bine ca noi să nu vrem lucruri mărețe. A fost un meci foarte urât, încâlcit și a mai fost și acest băiat în negru”, a afirmat și Flavius Stoican, antrenorul oaspeților, la Telekom Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt foarte obosit. O victorie meritată, le mulțumesc băieților, care au fost alături de mine și în aceste zile grele, suporterii, care au fost și la berărie și care ne-au încurajat și astăzi 95 de minute. Au mai apărut acele discuții, dar sunt foarte puternic psihic. Important e că au fost jucătorii alături de mine în aceste zile. 100% au jucat și pentru mine. Și aseară mi-au spus că vor juca și pentru mine și au făcut-o. Jucătorii te ridică, jucătorii te coboară. Am jucători de mare caracter”, a declarat și Vasile Miriuță, antrenorul dinamoviștilor.