Un șef al mafiei a ordonat UCIDEREA propriei FIICE, pentru că iubea un polițist

Un șef al mafiei a ordonat UCIDEREA propriei FIICE, pentru că iubea un polițist

Pino Scaduto, șeful clanului mafiot Bagheria din Sicilia, a fost arestat după ce i-a cerut fiului său să-și ucidă sora, pentru că l-a trădat.

Un șef al mafiei siciliene a cerut asasinarea propriei fiice, din spatele gratiilor, pentru că iubea un polițist, a fost arestat - după ce fiul lui a refuzat să îndeplinească această misiune.

Nașul sicilian Pino Scaduto a acuzat-o pe fiica sa că a colaborat cu polițistul italian pe care îl iubește, pentru a-l trimite după gratii. Anchetatorii care i-au citit corespondența din închisoare au descoperit detalii îngrozitoare despre un anumit „cadou” pe care voia să i-l facă fiicei lui, scrie The Guardian.

Detectivii spun că Scaduto, care a fost eliberat din închisoare în luna aprilie, i-a cerut fiului său să o ucidă, cu cuvintele: „Sora ta a devenit o informatoare”. Dar Scaduto jr - care este deja acuzat pentru alte crime - a refuzat să se supună. „Nu vreau să fac asta”, i-a spus el, într-o conversație interceptată de polițiști. „dacă vrei, fă-o chiar tu. De ce trebuie să rezolv eu problema. Eu am 30 de ani”, ar fi spus tânărul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scaduto Sr, care conduce clanul Bagheria de lângă Palermo, a pasat sarcina unui alt asasin, care a refuzat, pe motiv că este vorba despre o problemă a familiei. „Azi am arestat un șef al crimelor care voia să-și ucidă propria fiică, pentru că iubea un polițist italian”, a anunțat ministrul de Externe italian, Angelino Alfano, conform informațiilor publicate de presă.

„Mafia se autodefinește ca fiind oameni de onoare. Dar unde este onoare în a ordona uciderea propriilor copii?”, a spus ministrul.

Scaduto a fost arestat împreună cu alți 15 membri ai clanului Bagheria. Toțo sunt acuzați de asociere cu mafia și extorcări la adresa antreprenorilor din domeniul construcțiilor și a apelor minerale.