PSD transmite în străinătate că Guvernul stă să pice - europarlamentar

PSD transmite în străinătate că Guvernul stă să pice - europarlamentar

Europarlamentarul român Cătălin Ivan, fost purtător de cuvând al PSD, apreciază că social-democrații își sabotează propriul Guvern, costurile sociale și economice pentru România fiind "imense".

Europarlamentarul apreciază că monitorizarea pe care PSD o face asupra propriului cabinet Grindeanu este o acțiune care "se face în toată lumea civilizată", însă "fără focuri de artificii" așa cum se întâmplă acum în România.

Potrivit lui Ivan, presiunea pe care PSD o pune pe Grindeanu este "catastrofală". 

"Presiunea publica permanenta pusa de presedintele partidului si alti doi-trei lideri mai vocali si loiali acestuia este o greseala catastrofala. Conteaza mai putin cine are dreptate. Important este ca semnalele pe care partidul le trimite in tara si in strainatate sunt ca guvernul sta sa pice, ca nu are sustinere, ca predictibilitatea actiunilor viitoare ale acestui guvern sau a unui nou guvern nu mai exista. Costurile sociale si economice sunt imense si le vom dezvolta cu alta ocazie. Performanta in sine a actualului cabinet este compromisa tocmai de partidul care depinde de o buna guvernare a lui Grindeanu (putea fi foarte bine oricine altcineva, nu numele este important ci cazul in sine)", a scris europarlamentarul pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce mai trebuie să știi: