Poliţiştii vor fi asiguraţi împotriva accidentelor şi a bolilor

Poliţiştii vor fi asiguraţi împotriva accidentelor şi a bolilor

Corpul Naţional al Poliţiştilor a încheiat un acord cu un broker de asigurări, Marsh România, prin care cei 35.000 de oameni ai legii membrii ai sindicatului vor beneficia de un plan de protecţie financiară în cazul unor accidente sau îmbolnăviri. Mai mult, în caz de deces, ajutorul de înmormântare creşte de şapte ori, de la 1000 la 7000 de lei.

Începând din 17 martie, toți membrii Corpului Național al Polițiștilor beneficiază de un plan de protecție financiară în cazul producerii unor accidente sau îmbolnăviri, prin intermediul unei asigurări de viață încheiate cu Groupama  Asigurări. În plus, membrii CNP au posibilitatea de a-și încheia o asigurare de sănătate cu Allianz-Țiriac, în condiții special negociate, pentru ei și familiile lor. “După multe luni de muncă și negocieri, alături de partenerul nostru Marsh Romania, am reușit să implementăm un produs unic de asigurare, special creat pentru Corpul Național al Polițiștilor și familiile lor. Suntem singura organizație de profil din România care oferă membrilor săi acces la asemenea beneficii” declară Petre Stancu, comisar șef, Președinte al Corpului Național al Polițiștilor.

Se vor deconta cheltuielile de la orice clinică din ţară

Asigurarea de viață dedicată membrilor CNP oferă protecție financiară în cazul producerii unor accidente sau îmbolnăviri, este valabilă oriunde în lume, 24 din 24 de ore. Asigurarea de grup acoperă evenimente precum: decesul, invaliditatea, spitalizarea, intervenții chirurgicale  și fracturile. Petre Stancu a declarat că până acum, în caz de deces, familiile poliţiştilor primeau 1000 de lei ca ajutor din fondurile sindicatului. Prin noul program de asigurări, familiile vor primi de şapte ori mai mult, 7000 de lei. Prin intermediul asigurării de sănătate, despre care comisarul şef spune că este unică în România, poliţiştii vor beneficia de servicii medicale în regim ambulator, respectiv de consultații și controale medicale, analize de laborator în scop de diagnosticare, explorări funcționale în scop de diagnosticare, imagistică medicală (RMN, Computer Tomograf). În plus, asigurarea acoperă și serviciile medicale pentru monitorizarea bolilor cronice.  Beneficiile asigurării pot fi accesate atât în regim de decontare directă într-o rețea de peste 650 de clinici, la nivel național cât și în regim de rambursare a cheltuielilor în orice clinică privată din România. Corpul Naţional al Poliţiştilor a fost înfiinţat în 2002 şi are peste 35.000 de membrii în prezent.

 

Ne puteți urmări și pe Google News