Râdeau de "nebunul" satului. Până în ziua în care a îngrozit o ţară întreagă

Râdeau de "nebunul" satului. Până în ziua în care a îngrozit o ţară întreagă

Daniel Dunga, de 21 de ani, a omorât o fetiţă de 9 ani după care a violat-o. Toată comuna ştia de ce e în stare individul, acesta având probleme grave de sexualitate, dar nimeni nu s-a gândit să-l dea pe mâna poliţiei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată pe Daniel Ionel Dunga (21 de ani), tânărul din comuna suceveană Volovăţ, arestat după ce, la sfârşitul lunii septembrie a acestui an, a omorât şi apoi întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă în vârstă de 9 ani, pe care a ademenit-o sub pretextul că-i va da nuci.

Avea deviaţii sexuale grave şi tot satul ştia

Trupul micuţei a fost găsit fără suflare într-un sac de rafie, ascuns într-o magazie din gospodăria în care inculpatul lucra ca argat. Şi mai şocant în toată această poveste terifiantă este faptul că inculpatul avea apucături de pedofil de mai mulţi ani şi, cu toate acestea, sătenii din Volovăţ au stat cu mâinile în sân. "De câte ori observa trecând prin dreptul său persoane de sex feminin, inculpatul se refugia apoi în curtea gospodăriei unde se masturba", se arată în actul de sesizare a instanţei. De asemenea, procurorii susţin că inculpatul "a încercat să acosteze minore din comuna Volovăţ, pentru a le pipăi în zonele intime".

Ne puteți urmări și pe Google News

Verdictul psihiatrilor: avea discernământ

Strigător la cer e că toate aceste deviaţii de comportament ale inculpatului au fost observate de mai multă lume şi totuşi nimeni nu a făcut vreo reclamaţie la poliţie. Aşa s-a ajuns ca, în după-amiaza zilei de 30 septembrie 2011, "nebunul" de care râdeau toţi să îngrozească întreaga comună. Daniel Ionel Dunga a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi profanare de morminte, iar înainte de a fi dat pe mâna judecătorilor, tânărul a fost expertizat psihiatric, concluziile specialiştilor fiind că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.