E DEFINITIV: "Sexy-educatoarea", trei ani de închisoare, cu executare

E DEFINITIV: "Sexy-educatoarea", trei ani de închisoare, cu executare

"Sexy-educatoarea" Elena Claudia Chirilă a fost condamnată, definitiv, la executarea a trei ani de închisoare, pentru spargeri de locuinţe. Decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti vine la numai câteva săptămâni după cea a Judecătoriei Sectorului 6, care o condamnase, de asemenea, pe "sexy-educatoare" la cinci ani de închisoare.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat cazul "sexy-educatoarei" în numai câteva săptămâni: Elena Claudia Chirilă va sta trei ani în penitenciar, iar iubitul ei - şapte ani. Doar pedeapsa ei a fost redusă de judecătorii Curţii.

Anterior, magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti au motivat că "sexy-educatoarea" Elena Claudia Chirilă trebuia ea însăşi reeducată, în penitenciar, înainte de a mai putea preda copiilor.

Tănăra a fost, astfel, condamnată la executarea unei pedepse de cinci ani cu închisoarea, pentru furt din locuinţe, iar iubitul ei - la şapte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Judecătorii au mai constatat că "sexy-educatoarea" era atât de nerăbdătoare să vadă ce a furat, încât, atunci când a fost prinsă în flagrant, imediat după spargerea unui apartament, verifica, chiar în stradă, bijuteriile sustrase.

Magistraţii şi-au mai motivat decizia şi prin faptul că tânăra de 21 de ani şi iubitul ei acţionau premeditat, căci supravegheau zona şi locuinţele pe care doreau să le spargă şi îşi luau măsuri de precauţie.