DSK recunoaşte că e bolnav şi trebuie să se trateze

DSK recunoaşte că e bolnav şi trebuie să se trateze

Fostul director al FMI, Dominique Strauss Kahn, recuoaşte că este bolnav şi că trebuie să se trateze. Aşa susţine un apropiat al lui DSK, potrvit căruia comportamentul şi înfăţişarea politicianului francez s-au schimbat vizibil.

"Pentru prima dată în ultimele zile, mi-a spus că trebuie să facă un tratament. A admis că este bolnav", declară, sub protecţia anonimatului, un prieten al lui DSK, pentru ziarul francez "JDD". Publicaţia notează că Strauss Kahn are un comportament sexual compulsiv, şi chiar dacă are unele intenţii bune, ajunge să cadă tot în această patimă.

Tot cei din anturajul său spun că fostul favorit la alegerile prezidenţiale din Franţa, din 2012, nu mai este decât umbra a ceea ce a fost odată. Şi-a lăsat barbă şi priveşte minute întregi în gol, spune apropiatul lui DSK. "Îşi roade unghiile până la sânge, îşi devorează pielea degetelor, şi îşi petrece zile întregi fără să facă nimic, incapabil, spune el, să se concentreze asupra unei cărţi. Numai ecuaţiile matematice îl mai calmează, dar agenda lui este aproape goală", susţin sursele citate de "JDD". Presa franceză scrie că fostul director al FMI este profund marcat de scandalurile care par să nu se mai termine şi în care el este protagonist: de la acuzaţiile de viol asupra cameristei de la Sofitel, Nafissatou Diallo, şi asupra ziaristei Tristane Banon, până la cazul Carlton din Lille, în care riscă punerea sub acuzare pentru complicitate la proxenetism.

În paralel, avocaţii lui DSK au anunţat astăzi că, alături de soţia sa, Anne Sinclair, îi va da în judecată pe cei care atentează la viaţa lor privată.

Ne puteți urmări și pe Google News