Imagini şocante. Un individ învârte sabia prin aer şi atacă tot ce mişcă într-un club plin de tineri

Imagini şocante. Un individ învârte sabia prin aer şi atacă tot ce mişcă într-un club plin de tineri

Tiberius Vatamaniuc era dat în urmărire generală din august după ce a făcut prăpăd într-o discotecă din Rădăuţi.

Un individ care a tăiat un om cu sabia într-un club din municipiul Rădăuţi a fost prins în noaptea de duminică spre luni, fiind săltat de la domiciliu de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători de la Intervenţie Rapidă.

Tiberius Vatamaniuc (31 de ani) era dat în urmărire generală din luna august a acestui an după ce, în noaptea 12/13 august a.c., a tăiat un om cu sabia în Club River din municipiul Rădăuţi, după care a încercat pur şi simplu să intre cu un autoturism de teren în club, distrugând terasa localului (pagubele fiind estimate la circa 20.000 de lei).

Cu dosar penal în urma acestui scandal s-a ales şi un alt individ, Marcel Hura, din Rădăuţi, care a ţinut victima în timp ce Vatamaniuc a lovit-o cu sabia. Tânărul lovit, Costel Nistor, din Volovăţ, a parat lovitura cu mâna, fiind tăiat în zona cotului şi având nevoie de circa 45 de zile de îngrijiri medicale. Vatamaniuc a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Ne puteți urmări și pe Google News