Cum îşi aducea Dominique Strauss-Kahn prostituatele şi la sediul FMI

Cum îşi aducea Dominique Strauss-Kahn prostituatele şi la sediul FMI

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, nu se mulţumea cu relaţiile pe care le avea cu diverse dame de companie, prin hoteluri. Politicianul francez le aducea chiar la biroul său, de la sediul Fondului Monetar Internaţional de la Washington, dezvăluie un ziar din Franţa.

Există informaţii de dată recentă conform cărora DSK a făcut sex cu o prostituată belgiană, pe nume Jade, la un hotel din Washington, scrie ziarul "Nord Eclair". Strauss-Kahn ar fi invitat-o pe tânăra în vârstă de 29 de ani la biroul său, din sediul central al Fondului Monetar Internaţional, de unde conducea finanţele lumii. Jade ar fi mers în SUA de mai multe ori, şi, din câte se pare, este aceeaşi prostituată care ar fi avut relaţii sexuale cu DSK pe data de 13 mai, cu o zi înainte de presupusul viol, din camera Hotelului Sofitel, asupra cameristei  Nafissatuo Diallo.

Fostul director al FMI,  arestat şi acuzat în luna mai, la New York, de abuz sexual asupra unei cameriste, s-ar fi lăsat chiar fotografiat alături de prostituată, notează publicaţia franceză.

Politicianul francez a scăpat de toate acuzaţiile, în septembrie, după ce procurorii au pus sub semnul întrebării credibilitatea presupusei victime.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Aflat din 2007 la conducerea FMI, DSK a fost nevoit să demisioneze în urma acestor acuzaţii. Cariera sa la Fondul Monetar Internaţional a fost pusă la încercare şi în 2008 când presa a dezvăluit relaţia extraconjugală pe care acesta o avea cu o economistă angajată la sediul FMI. Consiliul de administraţie al FMI l-a absolvit atunci de toate acuzaţiile de abuz de putere.