"Tunarii" londonezi au tras la foc automat în rivala Chelsea

"Tunarii" londonezi au tras la foc automat în rivala Chelsea

Arsenal a detonat bomba pe "Stamford Bridge": 5-3 cu "albaştrii" din capitala Angliei. Eroul meciului a fost olandezul Robin van Persie, care a reuşit să marcheze de trei ori.

Formaţia Arsenal Londra s-a impus, sâmbătă, cu 5-3 pe terenul formaţiei Chelsea, după un meci dramatic, în care a strălucit olandezul Robin Van Persie. Căpitanul "tunarilor" a marcat trei goluri.

Criticaţi în actuala stagiune, "tunarii" au făcut cel mai bun meci din acest sezon chiar pe "Stamford Bridge".

Manchester City rămâne lider, după victoria cu 2-1 în faţa grupării Wolverhampton, păstrându-şi avantajul de cinci puncte faţă de prima urmăritoare, concitadina United - învingătoare la Liverpool, 1-0 cu Everton.

Ne puteți urmări și pe Google News

SPANIA. Real Madrid şi FC Barcelona au câştigat, sâmbătă seară, partidele cu Real Sociedad (1-0, gol Higuain), respectiv Real Mallorca (5-0). Lionel Messi a punctat de trei ori.

Levante, formaţia care era liderul surpriză din Spania înaintea etapei, a cedat la Pamplona, 0-2 cu Osasuna. Lider este acum Real.

ITALIA. Inter Milano, cu Cristi Chivu titular, a pierdut derby-ul cu Juventus Torino, scor 1-2, pe "Giuseppe Meazza", şi a ajuns pe un loc retrogradabil în Serie A. Torinezii sunt lideri în Peninsulă, iar Udinese este la doar la un punct în urmă. Ieri, cu Gabi Torje rezervă, formaţia din Udine s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, în faţa echipei Palermo.

GERMANIA. Bayern München se menţine în fruntea ierarhiei din Bundesliga, în urma triumfului cu rivala bavareză FC Nürnberg (4-0), în timp ce Schalke (fără Ciprian Marica) s-a impus cu 3-1 în meciul cu Hoffenheim şi rămâne pe locul 2.