Dragoş Bucur: "Am fost primul spălător de parbrize din Bucureşti"

Dragoş Bucur: "Am fost primul spălător de parbrize din Bucureşti"

"Am fost, cred, primul spălător de parbrize din Bucureşti. Dacă nu mai aveam bani de ţigări, vin, coca-cola şi fete, lipseam o oră, două de la şcoală, făceam banii de distracţie şi mă întorceam la ore", a declarat actorul Dragoş Bucur într-un interviu acordat Rock FM.

"Eu am făcut Liceul Virgil Madgearu, care e lângă ASE. Şi sunt două intersecţii foarte bune, pentru că semaforul ţine foarte mult şi maşinile stau acolo foarte mult timp. Şi aveam un amic care fusese prin altă parte a Europei şi văzuse chestia asta. Mi s-a părut o idee genială. Iniţial am încercat cu sifon, erau sifoanele acelea care se umpleau cu capsulă de aer. Nu ştiam exact cum funcţionează şi am încercat să bag apa cu detergent în sifon. N-a funcţionat. Încet, încet am ajuns la varianta care se foloseşte acum în toată România", i-a povestit Bucur lui Cristian Hrubaru, care l-a intervievat în cadrul campaniei "Rock FM dă un chopper unui mare rocker".

Actorul a mai spus că nu ar putea trăi fără libertatea de exprimare câştigată în 1989. "Tot aud în ultimii doi ani că se ascultă telefoanele, că nu ştiu ce... Nu mă interesează şi, în momentul în care o să mi se facă teamă să spun ce gândesc, e nasol. Atunci da, cred că aş ieşi în stradă şi cred că majoritatea oamenilor de vârsta noastră, şi cu atât mai mult tinerii, ar ieşi în stradă", mai spune el.

Ne puteți urmări și pe Google News