CRONICA MONDENĂ: Unde-l mănâncă pe Lucian Viziru? Despre Simona Gherghe şi Ex-iubita Patronului PROTV

CRONICA MONDENĂ: Unde-l mănâncă pe Lucian Viziru? Despre Simona Gherghe şi Ex-iubita Patronului PROTV

De obicei "vedetele" care fac asemenea gesturi au nevoie să fie prezentate pentru că oamenii nu au auzit de ele. Aceste persoane sunt, de obicei femei, care se cred frumoase, vin din mediul rural şi sunt încurajate de vreun asasin de baschetbalişti.

Lucian Viziru nu are nevoie de nici un fel de prezentare. Este cântăreţ, actor, moderator de emisiuni, sportiv, băiat drăgut, provenit dintr-o familie onorabilă şi celebră.

Dar, dintr-o dată şi-a pierdut minţile. A jignit femei într-un mod care nu se face. A jignit, apoi, cea mai popular vedetă de televiziune a momentului şi , ca şi cum nu era suficient, a jignit o întreagă televiziune, întâmplâtor cea mai bună, la multe ture de stadion distanţă de tot ce s-a făcut în România în ultimele decenii.

Nu pot să îmi dau seama ce l-a apucat cu Tania Budi. Indiferent ce o fi fost între ei şi cum s-a terminat, nu aşa se vorbeşte despre o femeie. Mai ales despre una frumoasă, civilizată şi discretă ca un agent secret. Nu mai poate ştii nimeni dacă o fi stat Tania la uşa lui, dar acest gen de afirmaţie, altfel puţin plauzibilă, atrage antipatii şi de la femei şi de la bărbaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din moment ce Simona Gherghe şi emisiunea "Acces direct" sunt foarte iubite de public, câteodată ocupând primul loc în audienţe, este cel puţin penibil ca să vii tu, Lucian Viziru, să afirmi că Simona nu este profesionistă. Teoretic îţi ridici în cap toţi fanii acestei veritabile păpuşi. mai ales că Simona pare să aibe şi dreptate în controversa pe care a avut-o cu Lucian.

De mulţi ani urmăresc, atât cât pot, culisele din ProTv. Activitatea de PR mi-a atras mereu atenţia. Încă de pe vremuri, când Maria Apostol, până să sară de gâtul patronului, conducea acest compartiment. Eu conduceam revista Star şi i-am cerut colaborarea şi permisiunea pentru a o pune pe copertă pe Andreea Esca. Maria Apostol mi-a pus nişte condiţii. Nu le mai ţin minte, dar nu mă avantajau. Am negociat. Ea mi-a spus ameninţător că s-ar putea supăra Andreea Esca. I-am zis că voi vorbi eu cu Andreea, cu care fusesem coleg pe vremea când era muritoare. Maria Apostol mi-a răspuns, atunci, într-un fel care m-a lăsat mut. A zis, mai grav este că mă pot supăra eu. M-am gândit ce generaţie obraznică apare la orizont şi nu i-am acordat mare viitor acestei domnişoare. Viaţa m-a contrazis. Ea a construit un PRoTv decent, a ştiut să administreze viaţa vedetelor. Nu îmi aduc aminte ca cineva din acest trust să se fi dat în stambă. Chiar Cristi Tabără a trebuit să plece din pricina unor acuzaţii nedovedite.

Acum vine Lucian Viziru şi înjură tot trustul, înjură tocmai austeritatea, care a reuşit să atragă respect unanim faţă de PROTV.

Ce l-o fi apucat, unde îl mănâncă? Vrea să se relanseze şi să atragă atenţia lui într-un mod neinspirat. Eu aproape că l-aş ierta. Nu ştie ce face!