Baschetbalistul Chauncey Hardy, omorât de un localnic din Giurgiu: "De unde vin eu, se făceau rele" | VIDEO

Baschetbalistul Chauncey Hardy, omorât de un localnic din Giurgiu: "De unde vin eu, se făceau rele" | VIDEO

Colegii lui Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu, vor juca un meci amical în seara aceata. Tricoul său cu numărul 22 a fost afişat în sala de sport a clubului.

Baschetbalistul în vârstă de 23 de ani a murit în urma unui stop cardiorespirator. Doctorii de la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti au spus că Chauncey Hardy avea leziuni foarte grave şi că şansele lui de supravieţuire erau mici, chiar şi dacă supravieţuia intervenţiei chirurgicale.

Chauncey Hardy, care a jucat până anul trecut în echipa colegiului Sacred Heart, statul american Conecticut spunea că trebuie să-i mulţumească baschetului pentru că l-a ţinut departe de rele.

"De unde vin eu, mulţi dintre copii făceau rele, vindeau droguri. Pe mine, baschetul m-a luat de pe stradă şi m-a ţinut departe de astfel de lucruri", spunea baschetbalistul într-un interviu dat în timp colegiului, dorindu-şi ca după absolvire să joace în Italia sau Germania. Soarta l-a adus în România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chauncey Hardy s-a născut pe 15 mai 1988, în Middletown, Connecticut. Tot acolo a absolvit şi liceul Xavier, unde a jucat în echipa de baschet.

"Este o tragedie teribilă şi suntem afectaţi ca universitate şi ca echipă de baschet. Nu este vorba doar de un baschetbalist, ci de un om. Depăşeşte ceea ce se întâmplă pe terenul de baschet. Suntem extrem de întristaţi pentru pierderea suferită de familia lui Chauncey şi de cei care îi erau apropiaţi", a declarat fostul său antrenor de la Universitatea Sacred Heart, Dave Bike.

"Oare ce vină a avut copilul acesta?"

Carmen Tocală, preşedinta FRB, a declarat astăzi că a fost sunată să vină la spital. "A făcut un prim stop cardiac, apoi al doilea şi medicii nu l-au putut surescita. Ne-au sunat să venim la spital pentru că băiatul nu are pe nimeni apropiat cu el".

"Sunt marcată profund de această tragedie. Oare ce vină a avut copilul acesta? Era doar un tânăr care venise să joace baschet în România direct de pe băncile şcolii. Baschetul românesc este în doliu şi, din pacate, imaginea pe care o are din nou România nu este deloc plăcută după aceasta tragedie. Regretatul caz Marian Cozma a revenit în România. Este pacat...", a mai spus Carmen Tocală

Familia baschetbalistului, prin intermediul Ambasadei SUA la Bucureşti, a început demersurile pentru a repatria corpul neînsufleţit. Iniţial, se vorbea de faptul că familia sa ar fi săracă şi s-a luat în calcul varianta incinerării la Bucureşti. Colegii lui Chauncey Hardy au cerut ca înaintea de a fi îmbarcat în avionul spre SUA, trupul neînsufleţit să fie depus la Sala Sporturilor din Giurgiu. Sportivul era singurul băiat al familiei. Acesta mai avea două surori, Onnalisa şi Jada.

Politicianul Cezar Măgureanu (UNPR), filmat la o petrecere a clanului Butoane: <strong>Live Florin Salam - Banii Jos Si Fruntea Sus La BuToane 2009 ExxCLusiV</strong><br />  <object width="448" height="386"><param name="movie" value="http://embed.trilulilu.ro/video/Cristiano2009/0f00777af04511.swf"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="flashvars" value="username=Cristiano2009&hash=0f00777af04511&color=0xeaeaea"></param><embed src="http://embed.trilulilu.ro/video/Cristiano2009/0f00777af04511.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="386" flashvars="username=Cristiano2009&hash=0f00777af04511&color=0xeaeaea" ></embed></object>  <br /><a href="http://www.trilulilu.ro/video/muzica" title="muzica"> CITIŢI ŞI:

  • Baschetbalistul ucis la Giurgiu, omagiat de universitatea americană unde s-a lansat
  • Moartea baschetbalistului american la Giurgiu. Avocatul agresorului: "Victima l-a şicanat pe clientul meu." | VIDEO
  • Hardy Chauncey, ultimele clipe de viaţă. Imagini de la petrecere | FOTO
  • HARTA INTERLOPILOR. Iliescu este primar la Giurgiu, ajutat de Butoane