Steaua s-a împiedicat, Levy a demisionat

Steaua s-a împiedicat, Levy a demisionat

"Roş-albaştrii" au remizat aseară, în deplasare, cu AEK Larnaca, scor 1-1. Gigi Becali a anunţat că astăzi va pune un tehnician tânăr. Cel mai probabil, acesta va fi Ilie Stan, care e, după cum spune Gigi, "disperat să antreneze Steaua".

Steaua a călcat strâmb aseară, în deplasare, în meciul cu ciprioţii de la AEK Larnaca, scor 1-1, complicându-şi situaţia în Grupa J a Ligii Europa. În cealaltă partidă a grupei, Shalke a învins- o pe Maccabi Haifa cu scorul de 3-1.

"Roş-albaştrii" au dominat prima repriză, dar Tatu şi Brandan au ratat singurele ocazii clare de gol. În ultimele momente ale primei reprize, Stanca a avut o intervenţie decisivă în faţa lui Priso. Atacantul sârb Miljan Mrdakovici, refuzat astă-vară de stelişti, a deschis scorul, în minutul 59, după o centrare a lui Priso. "Militarii" au egalat, în minutul 64, prin Mihai Costea, după o intercepţie norocoasă a lui Bourceanu. "Nu-l mai las pe MM să pună antrenor"

Remiza de la Nicosia i-a fost fatală antrenorului Ronny Levy, care şi-a anunţat demisia. Israelianul şi-a luat la revedere de la elevii lui pe aeroportul din Larnaca. Gigi Becali a pus tunurile pe tehnician încă de la pauza meciului, într-o intervenţie la GSP TV: "Asta nu e echipă de Europa! Cum să-i pui pe pe Brandan şi pe Prepeliţă închizători? Îl critic pe Ronny Levy pentru că joacă cu cinci mijlocaşi. Jucăm fără vârf împotriva unei echipe de doi lei. Avem trei închizători. Eu stau să am emoţii cu ciprioţii, doar cu o ocazie a lui Brandan? Nu jucăm fotbal! O să vedeţi, eu m-am convins, bine că nu m-am dus acolo. Ştiu exact ce trebuie făcut".

Ne puteți urmări și pe Google News

După meci, fostul oier a continuat să-l mitralieze pe Levy: "Noi nu suntem siguri de nicio pasă, nu jucăm nimic. Chiar atât de proşti, de slabi să fie jucătorii? În a doua repriză, în loc să fim călare pe ei, aveam mai mari emoţii cînd erau ei în atac. Jucătorii au atitudine şi vor. O să vedeţi voi ce se întâmplă".

Gigi Becali a dezvăluit astă-noapte că "azi voi pune un antrenor tânăr. Aşa, ca la Dinamo. Dacă avea licenţă Pro, îl lăsam pe Caramarin. Poate vine Ilie Stan", a declarat Becali după miezul nopţii. Patronul a mai dezvăluit că i-au mai fost propuşi Duşan Uhrin Junior şi Maurizio Trombetta. "Nu-l mai las pe MM să pună antrenor. E şi vina lui că echipa nu joacă nimic", a mai spus Becali. Pe stadionul "GSP" din Nicosia au fost circa 2.000 de spectatori, dintre care aproape jumătate au fost susţinători ai Stelei care muncesc în Insula Afroditei. "Nu ne faceţi de râs!", a fost mesajul fanilor stelişti din Cipru.

Mijlocaşul Tiberiu Bălan a devenit ieri jucător liber şi poate semna angajamentul cu Steaua. Jucătorul în vârstă de 30 de ani ar putea debuta în tricoul "roş-albaştrilor" în meciul de duminică seară cu campioana Oţelul. GRUPA J

Rezultatele de aseară

AEK Larnaca - Steaua .............1-1 Mrdakovici (59) / M. Costea (64)

Schalke 04 - Maccabi Haifa...3-1Fuchs (8 şi 65), Jurado (81) / Vered (35)

Etapa viitoare (joi, 20 octombrie): Maccabi Haifa - Steaua, AEK Larnaca - Schalke 04

"Explicaţii avem, dar ele sunt între noi şi trebuie să rămână în vestiar. Dar prea multre lucruri răsuflă de acolo şi asta e dezamăgitor. E clar că cineva le spune, nu dau nume." ALEXANDRU BOURCEANU, noul căpitan al Stelei