Julio Iglesias n-a fost să fie nici homosexual, nici fotbalist

Julio Iglesias n-a fost să fie nici homosexual, nici fotbalist

Cel mai îndrăgit cântăreţ spaniol din toate timpurile împlineşte astăzi 68 de ani. Un artist cu o carieră muzicală impresionantă.

A vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume, peste 1.500 dintre discurile sale au fost declarate "de platină" sau "de aur", a înregistrat 77 de albume în diferite limbi. Julio Iglesias este singurul artist din lume care deţine Discul de diamant oferit de Guiness Book of Records pentru că a vândut cele mai multe albume înregistrate în cel mai mare numar de limbi străine: germană, engleză, franceză, italiană, portugheză, spaniolă, filipineză, chineză şi japoneză.

Un accident cu cântec

Milioane femei oftează încă după artistul care, chiar dacă ajuns la o vârstă înaintată se consideră "încă tânăr, şi pregătit atât pentru provocările muzicii, cât şi cele ale sexului frumos". Cu muzica a cucerit mapamondul, cât despre femei, "am cucerit milioane de inimi şi am iubit pătimaş 3.000 de femei, spunea artistul prin 2008, făcând, de asemenea şi o scurtă declaraţie cam …bizară: "Aş fi fost cel mai bun homosexual al tuturor timpurilor!". Presa a lăsat-o aşa cum a picat, considerând totul o strategie de imagine. Cu mult mai interesant decât declaraţiile picante este destinul artistului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca adolescent, dorinţa sa cea mai mare era să ajungă fotbalist profesionist. Julio era un bun sportiv, iar în 1962 este selecţionat ca portar titular al naţionalei spaniole.Trebuia să se prezinte la lot pe 23 septembrie. În noaptea de 22 septembrie 1962,cu o zi înainte de ziua sa de naştere şi după o petrecere cu prietenii în cinstea marii sale realizări,are un accident şi rămâne paralizat. Era puţin probabil să mai poată merge vreodată.

A început să cânte la chitară, pentru a depăşi momentele de tristeţe. În cele din urmă eforturile medicilor şi ale familiei au făcut posibil miracolul: Julio a putut merge din nou. Mărturie a acestei perioade grele şi uimitoare din viaţa artistului stă filmul "La Vida Sigue Igual" (1969), în care rolul lui Julio Iglesias este jucat chiar de…Julio Iglesias. Acest nefericit accident i-a schimbat traseul vieţii, el ajungând pe culmile muzicii în cele din urmă.

Deşi a intrat în topul artiştilor care au iubit cele mai multe femei, Iglesias trăieşte cu un mare regret: "Ştiu că viaţa mea ar fi fost mai frumoasă dacă aş fi avut, în agenda roşie în care păstrez numele femeilor din viata mea, şi telefonul lui Marilyn Monroe"! <iframe width="560" height="410" src="http://www.youtube.com/embed/C6oD7xbaylw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/dKkk4WnpqM0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="410" src="http://www.youtube.com/embed/XQd_DkSG16M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>