Sex la nivel înalt

Sex la nivel înalt

De-a lungul timpului, puternicii lumii nu s-au dovedit mai prejos decât oamenii obişnuiţi în materie de sex.

Fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn tocmai a recunoscut că a avut o "relaţie nepotrivită" cu deja binecunoscuta cameristă şi că a comis "o greşeală morală faţă de soţia mea, copiii mei, prietenii mei, chiar şi faţă de francezi!". Domnule DSK, nu sunteţi nici primul, nici ultimul care comite o asemenea "greşeală".

Valéry Giscard d'Estaing (fost preşedinte al Franţei) a fost în amor cu protagonista seriei erotice Emmanuelle, lui Jacques Chirac (şi el fost preşedinte al Franţei) îi plăceau jurnalistele, ce să mai spunem despre Bill Clinton, iar lista ar putea continua. Supremaţia "cocoşului" francez

Valéry Giscard d'Estaing (preşedinte al Franţei între 1974-1981) deţine un adevărat record în materie de sex. Implicat la un moment dat într-un accident s-a descoperit că preşedintele împrumutase maşina (un Ferrari) de la regizorul Roger Vadim, iar alaturi de el se găsea o femeie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu timpul, publicaţiile franceze au dezvăluit că d'Estaing se întâlnea cu eroina seriei erotice "Emmanuelle", Sylvia Kristel, la un han de ţară cu nume predestinat: "Cocoşelul din câmpie". Totul a culminat când Muammar Gaddafi a fost declarat "inamicul Franţei", deoarece intrase în posesia unor înregistrări ale convorbirilor purtate de Giscard d'Estaing cu o jurnalistă. înregistrările conţineau poeme de amor recitate de preşedinte, creaţie personală!

Francois Mitterrand (preşedinte al Franţei între anii 1981-1995) a avut o legătură extraconjugală din care a rezultat o fată, Mazarine. Bine ascunsă, "bomba" a explodat după moartea preşedintelui, şocându-i pe francezii care îl considerau un familist convins. Se spune că cea mai pasională legătură a preşedintelui francez a fost cea cu solista Mireille Mathieu.

Fostul ministru francez de externe, Roland Dumas nu a vrut să recunoască, la sfârşitul anului 1997, legătura cu o "prietenă apropiată", Christine, care s-a dovedit până la urmă întreţinuta banilor publici, pe spezele societăţii Elf, pentru a-l "influenţa, controla şi manipula pe ministru". Dezvăluirile în amănunt au venit chiar din cartea autobiografica a Christinei, intitulată sugestiv "Târfa Republicii".

Cât despre Jacques Chirac (preşedinte al Franţei între 1995-2007) s-a aflat târziu că toastul său preferat era "În numele cailor noştri, femeilor noastre şi celor care le călăresc" şi că obişnuia să fluture cheile apartamentului prezidenţial în faţa personalului feminin care îl însoţea în deplasările externe. <iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/ujg71_IA0wQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Potenţă americană Deşi analiştii consideră că Ronald Reagan a fost cel mai puritan preşedinte, iar Richard Nixon şi George Bush senior cei mai sobri, Bill Clinton a îndrăznit să scoată America din monotonie, făcând-o "cap de afiş" la capitolul sex. Aventurile sale au constituit, o lungă perioadă, deliciul presei internaţionale, iar numele lui va fi veşnic asociat cu cele două "elemente incriminatoare": trabucul şi Monica Lewinski.

Un istoric american afirma că nu i se poate reproşa nimic lui Bill Clinton, deoarece el a urmat o adevărată tradiţie a preşedinţilor americani, conform următoarei enumerări: George Washington a avut o legătură secretă cu o oarecare Marry Gibbons; Thomas Jefferson a trăit o relaţie pasională cu o sclavă, care i-a dăruit mulţi copii; Franklin Roosevelt s-a iubit înflăcărat cu secretara sa, dar şi cu prinţesa Marta a Norvegiei, locatară a Casei Albe în timpul celui De-Al Doilea Război Mondial.

John F. Kennedy a fost cel mai "performant" preşedinte al SUA până la Bill Clinton. Mărturiile apropiaţilor spun că acesta avea o extraordinară frenezie sexuală, pe care medicii o considerau efect al tratamentului pentru maladia Addison (de care suferea Kennedy).

Goana după sex a tânărului preşedinte a generat aventuri celebre (cu Marilyn Monroe) sau obscure (cu secretarele de la Casa Albă). Lyndon Johnson, succesorul lui Kennedy, nu a rezistat nici el magnetismului sexual exercitat de Biroul Oval şi a avut grijă să-şi ofere momente unice cu cele două secretare ale sale - una brunetă şi cealaltă blondă), alternativ. <iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/ZOFdTQAaSBs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/bxsLzPMI4N8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Ticălosul în chiloţi albaştri Nici Marea Britanie nu e mai prejos la capitolul sex la nivel înalt. Deşi nu deţine un loc fruntaş, stă bine la capitolul fantezie. Winston Churchill obişnuia să-i dicteze secretarei diverse texte gol-puşcă, conform unor mărturii.

Prinţul Charles a renunţat la Diana pentru Camilla Parker Bowles, prietena sa din copilărie, pe care, uneori, nu s-a sfiit să o pipăie discret în public.

Despre John Major (ex-premier), conservatoarea Edwina Currie mărturisea că i-a fost amant între 1984 şi 1988: "Aş vrea ca în apartamentul meu să mai apară ticălosul în chiloţii lui albaştri" - declara ea în "The Times"). <iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/aIJMyv7BawQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Şi alte ţări au cocoşii lor făloşi, dar cum nu ne-ar ajunge spaţiul pentru ei, ne limităm la Gerhard Schroeder şi Aleksandr Lukaşenko. Schroeder (fost cancelar al Germaniei în perioada 1998-2005) era implicat în martie 1996, într-un scandal amoros, urmat de divorţ şi de căsătoria cu o ziaristă de 32 de ani, Doris Köpf, fapt ce nu l-a impiedicat să devină cancelar. De altfel, el se poate mândri cu patru soţii şi trei divorţuri! Lukaşenko, preşedintele Belarusului, şi-a abandonat soţia la ţară de mult timp. El trăieşte de câţiva ani cu o tânără fermecătoare care, între timp, i-a dăruit un fiu. Fluturaş din fire, Lukaşenko a mai făcut încă două victime: o cântăreaţă obscură şi o frumoasă artistă. Emil Constantinescu - un Bill Clinton pe plai mioritic

Cum putea lipsi România dintr-un asemenea dosar? La 21 septembrie 1998, un săptămânal făcea primele speculaţii cu privire la existenţa unei relaţii intime între Emil Constantinescu şi Rona Hartner, afişând o fotografie a celor doi îmbrăţişaţi.

La 9 ianuarie 1999 izbucnea adevaratul sex-scandal, Corneliu Vadim Tudor numindu-l pe Constantinescu "maniac sexual" şi argumentându-şi acuzaţiile prin pasaje dintr-un jurnal intim al actriţei Rona Hartner, în care aceasta ar fi descris fanteziile erotice cu preşedintele în perioada 1993-1997.

În plin scandal "Constantinescu-Rona" a apărut o altă legătură amoroasă a preşedintelui: medicul Rodica Dumitrescu (deconspirarea a venit tot dinspre Vadim Tudor). La 16 februarie 1999, acelaşi Vadim Tudor prezenta o casetă video în care o altă reprezentantă a sexului frumos, Luminiţa Neamţ, afirma că a întreţinut relaţii sexuale cu Constantinescu din 1990 şi susţinea că oamenii preşedintelui i-au implantat un cip în picior!

La 28 iulie 2002, medicul primar Daniela Roşca prezenta o scrisoare deschisă în care se "autodenunţa" ca fostă amantă a ex-preşedintelui Constantinescu. Dezvăluirea Danielei Roşca venea la câteva zile după atacurile lansate de prim-ministru Adrian Năstase la adresa ex-preşedintelui, pe care l-a acuzat, printre altele, că ar fi avut o "legatură extraconjugală cu o tânără doctoriţă".

Dacă e să ne întoarcem la "albiile" mai vechi ale sexului la nivel înalt, unii istorici au consemnat că homosexualitatea nu l-a oprit pe Alexandru Macedon să câştige războaie. Alţii au contabilizat iubirile lui Napoleon, stabilind cifra aventurilor sale de-o noapte la 12, iar cifra legăturilor permanente la 5. Fie că e vorba de Napoleon, Chirac, George Washington ori Bill Clinton, toţi mai marii lumii au gustat din plăcerile cu "pătrăţel roşu". Citiţi şi:

  • 10 ani de sex oral la Casa Albă