Steaua îl dă afară şi pe luptătorul Martinovici

Steaua îl dă afară şi pe luptătorul Martinovici

Gigi Becali şi Mihai Stoica şi-au bătut joc şi de sârbul care s-a remarcat prin devotament şi sacrificiu. L-au disponibilizat fără explicaţii.

Steaua îşi bate joc cu regularitate de fotbaliştii cu priză la public. Ultima victimă a amatorismului şi intereselor ascunse ale unor şefi ai "roş-albaştrilor" este fundaşul Novak Martinovici. Gigi Becali a anunţat ieri, sec, că sârbul va pleca. Fostul oier n-a folosit nicio explicaţie coerentă pentru acest "divorţ" surprinzător. Novak Martinovici a venit la Steaua în vara anului 2010, de la Pandurii, şi s-a remarcat repede prin determinare şi dăruire. "Vinovat" că a fost adus de "duşmanul" Piţurcă După numai câteva apariţii în tricoul "roş-albaştrilor", sârbul a fost propus să devină căpitanul echipei. Acest sezon l-a început ca titular pe banda dreaptă a apărării, deşi de meserie este fundaş central şi, spre deosebire de titularul postului, Gabriel Matei, a reuşit câte ceva. În meciul din prima etapă a campionatului, cu Voinţa Sibiu, sârbul a dat pasa de gol la reuşita lui Tatu. Martinovici a fost trecut pe lista neagră de ranchiunosul manager general Mihai Stoica pentru "vina" că a fost adus la echipă de Victor Piţurcă, duşmanul său. Dintre cei 12 fotbalişti transferaţi de actualul selecţioner, doar cinci mai sunt printre "militari", însă niciunul nu este titular în acest moment. Cu excepţia lui Geraldo, accidentat, ceilalţi au fost trecuţi pe bară la presiunile lui Stoica. Numai Gardoş mai poate spera la un loc de titular.

"În ultima vreme a început să-mi placă şi mie de Martinovici. Dar tot Tănase rămâne căpitan.“ GIGI BECALI patron la Steaua, pe 9 ianuarie 2011 ACHIZIȚIE

Prepeliţă a iscălit Steaua l-a legitimat ieri pe Andrei Prepeliţă, jucător liber de contract după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată. "Cu Bourceanu şi cu Prepeliţă suntem invincibili", s-a înfoiat Gigi Becali. "Prepe" a semnat pe patru ani şi a simţit nevoia să marcheze momentul cu o platitudine: "Voi da totul şi sper să câştigăm campionatul". "Nu l-aş lua nici dacă aş primi un milion de euro. A jucat mijlocaş ofensiv şi a marcat o dată la trei ani. Prepeliţă nu e nici cal, nici măgar", l-a caracterizat, fără menajamente, antrenorul Cosmin Olăroiu pe jucătorul de 25 de ani adus acum cu surle şi trâmbiţe de Steaua.

Ne puteți urmări și pe Google News

Becali a mai anunţat ieri că s-a înţeles cu Astra Ploieşti pentru Liviu Băjenaru, care ar fi dorit acolo de antrenorul Marius Şumudică. Băjenaru nu poate pleca, însă, de la Steaua deoarece ar fi la a treia legitimare în acest sezon. Mijlocaşul a fost cumpărat în această vară de "U" Cluj de la Bistriţa, apoi a plecat la Steaua, la schimb cu Laurenţiu Marinescu.

Andrei Prepeliță va întări mijlocul Stelei FOTO: VLAD STĂNESCU

Citiţi şi:

  • Gigi Becali: alt campionat, acelaşi circ jenant