Sorana Cârstea, eliminată de la BCR Ladies Open România

Sorana Cârstea, eliminată de la BCR Ladies Open România

Jucătoarele de tenis Simona Halep şi Irina-Camelia Begu au trecut astăzi cu emoţii de adversarele lor din „sferturile” turneului de simplu BCR Open Romania Ladies, reuşind să se califice în semifinale. În schimb, Sorana Cârstea a pierdut.

Sorana Cîrstea, a treia favorită a turneului BCR Ladies Open România, a fost eliminată din competiție. Sorana a pierdut azi în sferturile de finală la Laura Pous-Tio. Sportiva spaniolă s-a impus în trei seturi: 7-6 (6), 1-6, 6-4.

Laura Pous-Tio va da piept în semifinale cu Simona Halep, principala favorită a turneului BCR Ladies Open România. Halep (19 ani), principala favorită a turneului, a avut nevoie de trei seturi şi de tiebreak pentru a o învinge pe mai puţin cunoscuta Alexandra Cadanţu (21). Constănţeanca a câştigat cu scorul de 6-3, 1-6, 7-6 partida disputată pe terenul central al Academiei de Tenis Herăstrău. Ea ar putea s-o întâlnească în penultimul act al competiţiei pe bucureşteanca Sorana Cârstea, favorită cu numărul 3.

Pe terenul 1, Irina-Camelia Begu a dispus de a şaptea favorită, Maria Elena Camerin (Italia), scor 2-6, 6-0, 6-0. Bucureşteanca de 20 de ani, cap de serie numărul 2, va juca în semifinale cu învingătoarea dintre spaniola Carla Suárez Navarro şi olandeza Kiki Bertens. În ultimul sfert de finală se confruntă Carla Suarez-Navarro (Spania) şi Kiki Bertens (Olanda). Câştigătoarea partidei se va întâlni cu Irina Begu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Turneul BCR Open Romania Ladies face parte din circuitul ITF, fiind dotat cu premii de 100.000 de dolari. Din 2012, competiţia desfăşurată la Bucureşti va trece la rangul de turneu internaţional WTA, cu premii de 220.000 de dolari.