Românii au mâncat în fast-food-urile KFC 170.000 de Hot Rods în două luni
- Ana Bâtc ă
- 6 iulie 2011, 18:10
Restaurantele KFC au vândut peste 170.000 de bucăţi de Hot Rods, un produs din carne de pui marinată, lansat în ediţie limitată la începutul lunii mai, potrivit unui comunicat al companiei.
Hot Rods sunt frigărui din piept de pui, marinate cu un sos iute de mirodenii. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat în Bucureşti.
KFC Hot Rods a fost lansat în serie limitată la începutul lunii mai şi a fost disponibil în restaurantele KFC din ţară până luni, 4 iulie.
Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network.
În prezent, în Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai în Bucureşti, restul în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.