Bacalaureat 2011, proba scrisă la limba şi literatura română: un subiect asemănător era pe internet de o lună

Bacalaureat 2011, proba scrisă la limba şi literatura română: un subiect asemănător era pe internet de o lună

Candidaţii care au fost atenţi la subiectele destinate olimpicilor, care au dat BAC-ul mai devreme, au avut parte de un subiect gata rezolvat la proba scrisă de limba şi literatura română din cadrul Bacalaureat 2011.

Subiectul III din cadrul sesiunii speciale a Bacalaureat 2011, cerea "redactarea unui eseu de 2-3 pagini despre particularităţile de construcţie a persoanajului dintr-un text narativ sau dramatic studiat, aparţinând lui Camil Petrescu".

Astăzi, în cadrul probei scrise de limba şi literatura română, pe care au dat-o toţi absolvenţii de liceu, mai puţin olimpicii, subiectul a sunat astfel: "Elaborează un eseu de 2-3 pagini despre particularităţile de construcţie a personajului dintr-un text dramatic studiat aparţinând unuia dintre autorii canonici: I.L. Caragiale, Camil Petrescu, Marin Sorescu".

Astfel, elevii care au văzut subiectele destinate olimpicilor şi le-au rezolvat acasă au plecat la examenul de astăzi cu un subiect gata rezolvat. Subiectul valorează 30 de puncte, dintr-un total de 100. Subiectul, pe internet de la 30 mai

Ne puteți urmări și pe Google News

Sesiunea specială a bacalaureatului 2011 a avut loc între 21 mai 2011 şi 3 iunie 2011, la grupul şcolar “Oltchim”, Râmnicu Vâlcea. Subiectele la proba de limba şi literatura română de la sesiunea Bacalaureat 2011 destinată olimpicilor pot fi consultate AICI. Aceste subiecte au fost prezentate pe internet în urmă cu trei săptămâni. Proba scrisă la limba şi literatura română din cadrul sesiunii speciale a Bacalaureat 2011 a avut loc la 30 mai 2011. CITIŢI ŞI:

  • Bacalaureat 2011: subiectele la proba scrisă la limba şi literatura română
  • Bacalaureat 2011: Prima probă, limba şi literatura română: razie în licee şi elevi daţi afară din sălile de examen 
  • Bacalaureat 2011 cu poliţia la uşă şi "live-uri" din sala de examen
  • Bacalaureat 2011: Vezi ce păţesc profesorii care îi lasă pe elevi să copieze