Agresorul primarului din Olteneşti, reţinut

Agresorul primarului din Olteneşti, reţinut

Bărbatul care l-a atacat pe primarul comunei vasluiene Olteneşti cu securea a fost prins de poliţişti. El este acuzat de tentativă de omor. Starea primarului este gravă.

Anchetatorii au stabilit că principalul suspect în cazul tentativei de omor comise asupra primarului din Olteneşti – Vaslui este Florin Mocanu. Acesta a fost prins de Poliţie în cursul nopţii, având asupra sa securea folosită. Agresorul – cunoscut cu probleme psihice - a fost reţinut pentru 24 de ore.

Starea primarului Iorgu Sonea este, în continuare, gravă, el suferind fracturi craniene care îi pun viaţa în pericol. Medicii sunt, în continuare, rezervaţi.

Anchetatorii au stabilit că primarul l-a luat de bunăvoie, în maşină, pe Florin Mocanu, căci aveau acelaşi traseu. Pe drum, însă, agresorul i-ar fi reproşat primarului că ajutorul social pe care-l primeşte este mic. Asta pentru ca, la un moment dat să scoată din sacoşă o secure şi să înceapă să-l lovească pe edil. Acesta a fost descoperit, ulterior, într-o baltă de sânge, în propria maşină, de către un alt trecător.

Ne puteți urmări și pe Google News