Berlusconi, în tandrețuri cu ministra turismului din Italia | FOTO

Berlusconi, în tandrețuri cu ministra turismului din Italia | FOTO

Reputația premierului italian Silvio Berlusconi de mare cuceritor e de nezdruncinat. Șeful guvernului de la Roma, în vârstă de 74 de ani, al cărui nume se leagă de câteva scandaluri sexuale, pare a avea un farmec irezistibil, căruia colegele sale din guvern cu greu îi pot rezista, scrie „Daily Mail”.

Imaginile surprinse în Parlamentul italian, îl arată pe Berlusconi în ipostaze tandre alături de ministra turismului, Michela Vittoria Brambilla.

Aceasta se apleacă să îi șoptească ceva la ureche, iar Il Cavaliere pare satisfăcut, scrie Daily Mail. Ministra se apleacă peste scaunul în care stă primul-ministru, iar acesta o ține strâns de mână. Într-o altă fotografie, Michela Vittoria Brambilla pare că se sărută cu Berlusconi, însă mai mult ca sigur cei doi își spuneau ceva foarte important și cât mai discret.

Premierul italian a trecut cu bine, în Parlament marți, de un vot de încredere. Șeful guvernului de la Roma este acuzat de relații sexuale cu o minoră de origine marocană, în timpul petrecerilor de la vila sa, numite ”bunga bunga”, dar și pentru că a plătit în schimbul unor relații sexuale pe care le-a avut cu alte tinere.

Ne puteți urmări și pe Google News