Bucătăria lui Jamie Oliver

Bucătăria lui Jamie Oliver

TVR 2. Luni, de la 13.30, "Restaurantul lui Jamie" şi duminică, de la 12.30, "Revoluţia lui Jamie", două emisiuni prezentate de faimosul bucătar britanic.

"Restaurantul lui Jamie" este o emisiune în care unul din cei mai cunoscuţi bucătari din lume se întoarce la gătitul cu ingrediente simple şi accesibile pentru toată lumea. Vedeta britanică pregăteşte, în emisiunea realizată în 2002, 15 tineri care au şansa să lucreze în noul său restaurant, "Fifteen" (15), dacă îl vor impresiona pe Jamie la curs.

Antrenamente de gătit în restaurantul lui Jamie

În emisiunea de luni bucătarul este cu mult mai dur faţă de cum a obişnuit telespectatorii până acum. El trebuie să îi facă pe proaspeţii elevi să înveţe o muncă grea şi solicitantă.

Fiecare episod al acestei serii este dedicat atât ingredientelor de bază, cât şi micilor detalii care transformă o masă oarecare într-o adevărată simfonie a gustului. Telespectatorii se pot bucura de o oră de gătit cu Jamie şi pot afla, alături de cei 15 oameni cu care se "antrenează" în gătit, o parte din secretele bucătăriei vedetei.

Mai mult, emisiunea care începe pe TVR 2 este o competiţie pentru cei care doresc un loc de muncă în noul resaturant şi vor cu adevărat să ajungă învârful aceste meserii.

Telespectatorii pot paria pe un candidat sau altul şi vor sta cu sufletul la gură pentru a vedea cine rezistă până la sfârşit.

Revoluţia culinară din Statele Unite

"Revoluţia lui Jamie" este o cea mai nouă emisiune a prezentatorului britanic, şi va fi difuzată în premieră în România de TVR 2. De duminică, începând cu ora 12.30, Jamie va încânta telespectatorii cu lecţii pentru un trai sănătos. În 2010 cel mai îndrăgit expert culinar a ajuns într-o şcoală din Statele Unite unde a încearcat să revoluţioneze obiceiurile alimentare ale unuia din cele mai nesănătoase oraşe americane, Huntington. El s-a luptat, în această nouă încercare, atât cu profesorii cât şi cu mass media americană, dar mai ales cu copiii care nu înţelegeau de ce hrana sănătoasă este pasul decisiv pentru o viaţă mai bună şi mai lungă.

Această serie este regizată de Brian Smith. După cele cinci episoade ale primului sezon din 2010, Jamie a revenit anul acesta pe micile ecrane din Statele Unite cu un nou sezon 2.

Ne puteți urmări și pe Google News