Cum au aflat sătenii din Suhaia, Teleorman, că România "aproape a ieşit din recesiune"

Cum au aflat sătenii din Suhaia, Teleorman, că România "aproape a ieşit din recesiune"

Au venit la inaugurarea sălii de sport din comună şi au aflat că România stă bine la capitolul economie: "aproape am ieşit din recesiune". Vestea le-a fost dată sătenilor din Suhaia, Teleorman, chiar de şeful Guvernului, Emil Boc.

"Vreau să ştiţi că măsurile pe care le-am luat împreună cu colegii mei nu au fost luate împotriva oamenilor şi că nu ne-a făcut plăcere, dar am fost nevoiţi să luăm unele decizii ca să salvăm ţara de la colapsul economic care ne păştea. Şi iată că, după aceşti doi ani relativi grei, acum suntem în situaţia să fim aproape la ieşirea din recesiune şi să mergem pe partea asta de creştere economică", le-a spus Boc sătenilor din Suhaia, veniţi să vadă ce sala de sport construită de Guvern. Premierul nu le-a adus însă numai veşti bune. I-a prevenit că ieşirea din recesiune nu înseamnă că de-acum "va curge lapte şi miere".

"Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră şi să vă spun că nu imediat după ce iese ţara din recesiune va fi lapte şi miere, însă, aşa cum se spune la noi la ţară, pentru că şi eu sunt de la ţară, înseamnă că lucrurile merg pe drumul bun şi putem aştepta ca în 2011 şi 2012 să fie o creştere economică şi să se resimtă şi mai mult în buzunarele oamenilor", le-a mai spus Boc sătenilor, avertizându-i, din nou, că "fiecare mărire de salariu sau de pensie să aibă acoperire în economie".

Ne puteți urmări și pe Google News