Loteria Româna a suplimentat fondurile pentru extragerile de Paşte

Loteria Româna a suplimentat fondurile pentru extragerile de Paşte

Veşti bune pentru românii care joacă la Loto 6/49. Aceştia au şansa, cu ocazia celor două trageri speciale de Paşte, una principală şi una suplimentară, să participe la fiecare dintre ele cu acelaşi bilet.

Mai mult, fondul de câştiguri pentru categoria I a fost suplimentat cu suma de 500.000 de lei, se arată într-un comunicat al Loteriei Române. Suma amintită se adaugă reportului strâns în urma extragerii din 17 aprilie în valoare de 37.729.735, 69 lei, adică aproximativ 9,2 milioane de euro. Totuşi, trebuie precizat că reportul va fi valabil doar pentru tragerea principală.

Loteria Română le reaminteşte jucătorilor că mâine este ultima zi în care aceştia îşi maipot încerca norocul la "Loteria Sărăbătorilor de Paşti", prin achiziţionarea biletelor de joc şi depunerea talaonelor în urnele din agenţiile loto.

Însă, pentru jucătorii din Bucureşti, data limită va fi joi, 21 aprilie. Câştigătorii vor fi anunţaţi în urma extragerilor de duminică, 24 aprilie

Ne puteți urmări și pe Google News

La jocul Noroc, un clujean a câştigat, în cadrul extragerii de ieri, la categoria I, premiul de 493.388, 29 de lei. Biletul câştigător a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc, preţul său fiind de 6,9 lei.