O nouă echipă de detectivi în slujba binelui

O nouă echipă de detectivi în slujba binelui

Primul sezon al serialului "Minţi Criminale: Comportament Suspect" vine în România începând cu 7 aprilie, de la ora 22.00, la AXN.

Instituţiile justiţiei americane au fost folosite deseori ca subiect pentru filmele şi serialele care şi-au câştigat faima în toată lumea. "Minţi Criminale" ("Criminal Minds") este unul din cele mai bune exemple.

După cinci sezoane în care echipa de psihologi criminalişti a strâns un public numeros în faţa televizoarelor, producătorii au hotărât să lanseze alt serial poliţist inspirat de "Minţi Criminale": "Minţi Criminale: Comportament suspect".

Începând cu 7 aprilie, AXN va difuza în fiecare joi, de la ora 22.00, câte un episod al serialului care a avut premiera acum două luni în Statele Unite.

Forest Whitaker, rol principal

Vedeta noii serii este Forest Whitaker, deţinător al unui Premiul Oscar din 2007, pentru rolul principal din "Ultimul rege al Scoţiei". Aici, el îl interpretează pe Sam Cooper, liderul echipei Unitatea de Analiză Comportamentală prezentată în sezonul cinci al serialului original.

Cooper şi-a format o echipă puternică şi independentă cu care lucrează pentru a prinde cei mai periculoşi criminali din America: Gina LaSalle (Beau Garrett), o agentă foarte atrăgătoare, Beth Griffith (Janeane Garofalo), debutantă în echipa lor, sau John "Prophet" Sims (Michael Kelly), un fost condamnat.

Axat pe munca de teren

Sezoanele "Minţi Criminale" realizate până acum şi numărul mare de fani ai seriei sunt o dovadă a calităţii acestui produs. Spre deosebire de serialul de la care a împrumutat numele, această nouă serie este axată mai mult pe munca de teren a echipei decât pe realizarea profilurilor psihologice ale criminalilor.

Serialul care debutează la AXN este abia la primul sezon, dar promite să ajungă din urmă producţiile deja consacrate de acest gen ca "NCIS: Ancheta militară", "CSI - Crime şi investigaţii" sau "The Shield - Lege şi Fărădelege".

Ne puteți urmări și pe Google News