Poli - Steaua. Iosif Rotariu: "A sosit timpul ca Timişoara să ia titlul"

Poli - Steaua. Iosif Rotariu: "A sosit timpul ca Timişoara să ia titlul"

Iosif Rotariu, secundul "alb-violeţilor", vrea un succes contra fostei sale echipe, Steaua, într-un joc decisiv pentru bănăţeni în lupta pentru titlu.

Derby-ul etapei a 23-a din Liga I la fotbal, FC Timişoara - Steaua, este programat astă-seară (ora 19.30, în direct la Digi Sport). Meciul se va disputa cu casa închisă, biletele scoase la vânzare fiind epuizate.

Partida a fost precedată, cum altfel, de un nou război jenant între cele două tabere, purtat cu aceleaşi arme învechite şi ridicole. Bănăţenii au anunţat că vor trei stelişti din sezonul viitor, iar Mihai Stoica, "ţaţa" responsabilă cu scandalul în Ghencea, le-a readus aminte de datoriile către Fisc.

Marian Iancu, un alt scandalagiu notoriu, n-a putut sta deoparte de noul conflict verbal. "E un simplu angajat, a cărui coloană vertebrală a fost aspru cocoşată de foame. (...) În ceea ce priveşte credibilitatea lui periferică, de centură, este cunoscută, dovedită şi, cred, asumată prin revenirea la Steaua în cortegiul, să nu spunem haremul, domnului Gigi Becali", a tunat Iancu.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cadou otrăvit" pentru Duckadam

Iosif Rotariu, antrenorul secund al grupării bănăţene, şi-a petrecut cea mai fructuoasă perioadă a carierei de jucător în Ghencea. "Roti" e disperat acum după un succes contra "roş-albaştrilor".

"A venit vremea ca Poli Timişoara să câştige titlul. Marele nostru avantaj va fi publicul. Avem dezavantajul că nu îl vom putea folosi pe Zicu, dar cred că băieţii vor compensa această absenţă. Am avut o perioadă foarte bună la Steaua, dar acum sunt timişorean. Echipa a rezistat foarte bine schimbărilor de antrenori. Uhrin s-a integrat excelent în România. Este un antrenor foarte bun şi împreună putem câştiga campionatul".

Atmosfera din Ghencea a fost dinamitată de un atac de neînţeles al managerului Mihai Stoica la adresa lui Helmuth Duckadam. "Eroul de la Sevilla" a împlinit ieri 52 de ani şi, în locul unui telefon de felicitare, a primit o săpuneală publică din partea lui Mihai Stoica fiindcă a "îndrăznit" să critice evoluţia lui Ciprian Tătăruşanu în meciul precedent, cu FC Vaslui. "Mă deranjează că Helmuth l-a criticat pe Tătăruşanu. Nu e normal să-l critice, indiferent cât de mare portar a fost", a spus Stoica, personajul care şi-a însuşit perfect de la Becali arta de a sări la gâtul fostelor glorii.

"Nu mă aşteptam la un asemenea «cadou». Dacă am spus că Tătăruşanu putea să întindă măcar o mână după mingea aia, înseamnă că l-am criticat? Nu ştiu dacă are ceva împotriva mea, pentru că nici nu ne cunoaştem bine. Abia am avut două dialoguri cu el de când a venit la Steaua", i-a răspuns Duckadam.

LIGA I

FC TIMIŞOARA - STEAUA, ORA: 19.30 (În direct la DIGI SPORT)

FC TIMIŞOARA: Pantilimon - Scutaru, Burcă, Ghionea, Sepsi - Alexa, Tameş - Goga, Magera, Curtean - Ricketts. Antrenor: Duşan Uhrin jr.

STEAUA: Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Geraldo, Brandan - Bicfalvi, L. Marinescu - Nicoliţă, Surdu, Latovlevici - Bilaşco. Antrenor: Sorin Cârţu

Arbitru la centru: Cristi Balaj.