Tudor Chirilă, trei roluri într-un singur spectacol

Tudor Chirilă, trei roluri într-un singur spectacol

După „Biloxi Blues”, piesa celebrului Neil Simon, jucată cu succes atât la Teatrul de Comedie din Capitală, cât şi în ţară, regizoarea Iarina Demian revine la dramaturgia americană contemporană, reunind într-o singură montare trei piese scurte ale unor autori consacraţi.

“Preludiu şi Liebestod” - de Terrence Mc Nally, “Problema” - de A.R. Gurney şi “Naomi în camera de zi” - de Cristopher Durang sunt cele trei farse tragice puse în scenă de Iarina Damian şi care alcătuiesc “Lumea pe dos” în care Tudor Chirilă jonglează cu trei personaje.

"O lume pe dos este un spectacol la care ţin foarte mult. Pentru mine a fost o provocare să joc trei roluri în trei piese diferite, care se constituie într-un singur spectacol. Tema singurătăţii, într-o lume în care aparent nu eşti niciodată singur, m-a incitat şi m-a motivat să construiesc nişte personaje complexe. Întotdeauna am considerat că tragi-comedia este genul care se potriveşte perfect comportamentului uman. Iar O lume pe dos este un spectacol care îţi stârneste hohote de râs dar te şi pune pe gânduri, te emoţionează şi te invită să reflectezi la condiţia omului într-o lume modernă cu adevărat pe dos. Vă aşteptăm la teatru, doamnelor şi domnilor!” spune Tudor Chirilă.

Aleşi să întregească aceste trei lumi sunt actorii Simona Stoicescu, Smaranda Caragea, Marius Drogeanu, Mircea Drâmbăreanu şi Andrei Runcanu.

Ne puteți urmări și pe Google News